• Robbert Paauwe op de weg terug

    27 mei 2020
  • De oplettende supporter heeft het misschien al gezien, maar Robbert Paauwe is op de weg terug! Inmiddels is Robbert al ongeveer 4 jaar geblesseerd en 2 operaties verder, maar ‘het voelt beter’ aldus Robbert. Vorig seizoen was Robbert ook aan het herstellen en heeft hij zelfs een oefenwedstrijd gespeeld. Z’n laatste officiële wedstrijd was circa 4 jaar geleden tegen Kapelle. Toen heeft hij z’n buitenste enkelband gescheurd. Vervolgens ontstonden er problemen met botaangroei en was er kraakbeen beschadigd. Bij zijn laatste operatie is de botaangroei verwijderd, het kraakbeen behandeld, de enkelband ingekort en er een extra band overheen gezet.

    Vorig jaar is hij mogelijk door z’n enthousiasme iets te snel begonnen. In deze Corona-tijd moet hij noodgedwongen rustig aan doen! Eerste heeft hij circa 6 weken zijn loopwerk gedaan, inmiddels traint hij al bijna 3 weken met de groei mee. Normaal ruik je dan al stiekem aan de partijspelen, maar nu komen we niet verder dan passen, trappen en afronden. Voor de meeste spelers wat balen, maar voor Robbert een ideale manier om langzaam écht fit te worden!

    We wensen Robbert veel succes in z’n verdere herstel. Wat zou het mooi zijn als hij over een paar maanden weer aan het echte werk mag ruiken!