• Rabo clubsupport

28 sep 2021
  • Als klant van Rabobank Oosterschelde mag je tijdens de Rabo ClubSupport actie stemmen op verenigingen en stichtingen. Wij ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค hopen dat je stemt op V.V Kruiningen๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

๐Ÿ‘‰ Nieuw is dat dit jaar alleen leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen stemmen.
    ๐Ÿ‘‰ Lid worden kan eenvoudig via de Rabo App of de website. Check op tijd of je lid bent, zodat je ook dit jaar weer kunt stemmen. Want elke stem is geld waard.

๐Ÿ‘Hiermee steunt u ons als vereniging, want met het opgehaalde geld willen we graag het volgende realiseren: Het opknappen van de bestuurskamer en het verder verduurzamen van ons sportcomplex.
    Voor elke stem die we krijgen van jullie, wordt er een bepaald bedrag uitgekeerd aan ons.
    Vanaf 5 oktober krijg je de stemcode van de Rabobank toegezonden.
    Stem van 5 oktober t/m 25 oktober, via de link: www.rabobank.nl/leden/clubsupport voor ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค