Rabo clubkas campagne – Doe mee svp!

Onze club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Wat is dat nou, die clubkascampagne? Rabobank Oosterschelde heeft al jaren iets met het lokale verenigingsleven.
Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank in 2015 voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 80.000,- beschikbaar. Ook V.V. Kruiningen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Natuurlijk probeert VVK zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van een Panna Kooi op ons sportpark!
Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan VVK tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne.

Het is heel eenvoudig om lid te worden van de Rabobank. Het kost niets en het levert V.V. Kruiningen sponsor geld op als je op ons stemt!

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 2 april t/m dinsdag 14 april 2015 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging  mogen worden uitgebracht.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 80.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

V.V. Kruiningen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.
Let op: alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2015 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/oosterschelde onder het kopje ‘Lidmaatschap’.
Ben je nu nog geen lid? Schrijf je dan meteen in om je stem uit te kunnen brengen op onze vereniging. Nogmaals, het kost jou niets en levert geld op voor je club.

Alvast bedankt voor de medewerking en stemmen.

Hoofdbestuur
V.V. Kruiningen