• Programma zaterdag 28 augustus

26 aug 2021
  • Ons 1e elftal zit bijna halverwege de voorbereiding, de laatste oefenwedstrijd staat a.s. zaterdag op het programma, daarna volgen er nog 3 bekerwedstrijden voor Kruiningen 1. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op de "Kruse Mat". Tegenstander is Gesta, een zondagploeg uit Galder, spelend in de 4e klas zondag, getraind door oud-Kruiningen trainer Thomas de Ridder. De wedstrijd staat onder leiding van Ko Harthoorn.

Een combinatie van Kruiningen 2/3 speelt om 14.30 uur een oefenwedstrijd in en tegen de buren uit Krabbendijke.

De overige senioren-spelers + JO19 spelers trainen om 13.45 uur. Zin om mee te doen? Meld je dan om 13.45 uur op het trainingsveld.
    Het damesteam traint om 13.30 uur.

Dinsdagavond 31 augustus oefent Kruiningen 2 om 19.45 uur in 's Gravenpolder. De oefenwedstrijd van Kruiningen 1 deze avond is afgelast door een spelersgebrek bij Apollo 1.