HEERLIJKE pannenkoekentraining!

Woensdagochtend 17 oktober stond de pannenkoektraining op het programma. Een mooi gemaaid veld, dauw op het gras en het zonnetje wat nog steeds goed haar werk doet. Ruim 30 enthousiaste spelers en speelsters uit JO7, JO9, JO11, MO11 en JO13 werkten een training af die veelal bestond uit partijvormen en afronden! Hoe moet je vrijlopen? Hoe kun je het makkelijkst je tegenstander uitspelen en wat is ‘omschakelen’ eigenlijk? Het eerste deel werd afgesloten met een pauze en een drankje!


Na die pauze stond de ‘Champions League’ op het programma. De spelers/speelsters van JO11, MO11 en JO13 werden gemixt tot 3 teams. 2 teams speelde op een half veld tegen elkaar en het 3e team speelt 4 tegen 4 o.l.v. trainer Krijn. de JO7 en JO9 spelers/speelsters gingen aan de traptechniek werken door ballen af te vuren op het gatenbord.
De training werd in de kantine afgesloten met een sportmaaltijd; HEERLIJKE pannenkoeken!

Alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die gebakken hebben dankjewel! Ook de trainers; Piet, Krijn, Tim, Rick, Chackson en Dylan bedankt voor jullie inzet!

 

Woensdagochtend 17 oktober a.s. organiseren we voor de JO7, JO9, JO11 1 & 2, MO 11 en JO13 een pannenkoektraining! Van 10.00 tot 12.00 uur zorgen voor een leuke, leerzame training.

Daarna gaan we in de kantine smullen van de pannenkoeken!
Spelers uit deze teams kunnen zich tot 14 oktober a.s. aanmelden bij hun eigen trainer/leider.
We zoeken nog enkele papa’s, mama’s en/of opa’s en oma’s die ons kunnen helpen met het bakken van de pannenkoeken! Wil je ons helpen? Stuur een e-mailtje naar; bestuur@vvkruiningen.nl.

Jeugd VV Kruiningen

Groetjes,
Jordan