• Openstaande vacatures

16 sep 2021
  • Beste leden, ouders, supporters en belangstellenden,

De puzzel om voor ieder team voldoende én kundige trainers en leiders te vinden is zo goed als gelegd, toch hebben we nog enkele mooie vacatures in de aanbieding!

Coach op zaterdag bij MO15
    Bij MO15 staat Wendy de Vilder aan het roer als teamleidster en coach. Doordeweeks worden de trainingen geleid door Mitchel Hoek en Eddie Stewart (momenteel wordt hij vervangen door Krijn Saman). Wendy zou het erg prettig vinden als er iemand met iets meer voetbalinhoudelijke kennis haar bijstaat op zaterdag.

Trainer/Coach JO11
    Voor JO11 zoeken we op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur nog een trainer en op zaterdag nog een coach. Indien er een trainer is voor maandag of woensdag is dit ook bespreekbaar. Hij of zij mag ook één avond in de week training geven of alleen op zaterdag de wedstrijd coachen.

Scheidsrechters
    Naast het training geven en begeleiden van de jeugdspelers zijn we nog druk op zoek naar mensen die op zaterdag een wedstrijd kunnen/willen begeleiden. Natuurlijk word je de eerste keren begeleid door een iemand met ervaring op dit gebied.

Jeugdbestuur
    Ook het jeugdbestuur zoekt versterking. Vind je het leuk om te organiseren en/of te regelen? Of vind je het leuk om te overleggen en te vergaderen om onze jeugdafdeling zo vloeiend mogelijk te laten verlopen?

Heb je wat tijd over, moet je misschien stagelopen vanuit je opleiding of heb je talenten waarmee je denkt onze vereniging te kunnen helpen, stuur ons dan een e-mailtje; bestuur@vvkruiningen.nl dan drinken we een bak koffie en kijken we of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

(Jeugd)bestuur VV Kruiningen