Onze e-meisjes doen het super !

ME1-actie1Afgelopen zaterdag speelden ze tegen Terneuzen me2. Ze verloren net met 1-0, maar daar hebben onze e-meisjes geen moment minder plezier om gehad.ME1-actie2

Een half jaar geleden zijn ze gestart. Het zijn allemaal meisjes in de leeftijd van 9 tot 11 jaar die voor het eerst voetballen. Ze kwamen gelijk terecht in een zware competitie met veel ploegen uit Zeeuws Vlaanderen en Walcheren. In totaal 8 ploegen, dat betekent ook nog eens 14 wedstrijden in
12 weken tijd spelen. Een aantal keer hebben ze met grote cijfers verloren maar de laatste twee wedstrijden gingen maar nipt verloren.
Jong Ambon was met 4-2 nog iets te sterk maar tijdens de rust stonden ze voor het eerst op voorsprong (2-1), na de rust was Jong Ambon met 2-4 nog iets te sterk. Afgelopen zaterdag werd echt heel goed tegenstand geboden en gevoetbald tegen Terneuzen ME2. Het werd een minimaal verlies met 1-0.

Kortom door veel wedstrijden te spelen doen ze veel ervaring op. Je ziet ze dan ook elke week beter worden. Dit allemaal onder de bezielende leiding van Piet Zevenbergen als trainer/coach, Geoffrey Barbery als trainer en Ruud Lubbers en Arnold de Jongste als leiders. Dikke complimenten voor hun enthousiaste begeleiding.

In totaal zijn er nu 16 e-meisjes, 11 meisjes spelen in me1, vier meisjes in e2g en 1 meisje in E1.

Kortom heel veel goed nieuws van deze kanjers. Ga zo door meisjes, blijf vooral plezier houden, dan komt de rest van zelf.