• Onno van Agtmael nieuwe trainer wk'19 JO15

18 aug 2020
  • WK'19 JO15, oftewel het combinatieteam van Kruiningen-Waarde heeft een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2020-2021 en niet de minste; Onno van Agtmael. Onno was in het seizoen 2011-2012 en 2012-2013 hoofdtrainer van SC Waarde. In zijn 2e seizoen wist hij daar met z'n elftal zelfs de 2e periode binnen te slepen, een knappe prestatie. Naast zijn periode als hoofdtrainer is hij daar ook nog voorzitter geweest. Afgelopen jaar was hij 'voetbalvrij', daarvoor trainde hij enkele jaren in de jeugd van VV Krabbendijke.

Een paar weken geleden belde Onno nadat hij op Facebook de oproep had gezien dat WK'19 JO15 op zoek was naar een trainer. Hij had wel interesse, maar gezien zijn drukke werkzaamheden moesten we nog maar even verder zoeken. Als we er niet uitkomen, dan bel je nog maar eens, zei hij... Aangezien de bekerwedstrijden over 2 weken op het programma staan en we nog geen trainer hebben gevonden zijn we toch maar weer in de telefoon geklommen. Nadat we de situatie nogmaals uitgelegd hebben zijn we in gesprek gegaan. Het gesprek verliep zeer voorspoedig en Onno zal dan ook woensdag 19 augustus om 18.30 uur voor het eerst voor de groep staan.

We wensen Onno en de spelersgroep van JO15 veel plezier toe in het komende seizoen.

Jeugdbestuur VV Kruiningen