• Oefenwedstrijd Kruiningen 35

7 jun 2021
  • Vrijdagavond 11 juni speelt Kruiningen 35+ een onderlinge oefenwedstrijd

Vrijdagavond 11 juni a.s. speelt ons 35+ team een onderlinge oefenwedstrijd om 19.30 uur op de Kruse Mat. Helaas is er geen publiek welkom bij deze wedstrijd. Ook seizoenkaarthouders mogen deze wedstrijd niet bijwonen, zij zullen worden gecompenseerd...

In de 35+ voetbalapp wordt al geïnventariseerd wie er mee kunnen en willen spelen, maar mogelijk zijn er nog andere geïnteresseerden in Kruiningen en omgeving die eens een balletje willen trappen met leeftijdsgenoten? Ook ouders van jeugdspelers mogen natuurlijk meedoen. Laat wel even wat weten via onderstaande telefoonnummer.

Het mooie aan 35+ voetbal is dat je speelt tegen leeftijdsgenoten, met enigszins aangepaste regels. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half speelveld, dus de afstanden worden wat makkelijker overbrugbaar. Daarnaast is de speeltijd wat ingekort naar 2 keer 30 minuten en tenslotte zijn slidings niet toegestaan.

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Edwin Kole. Hij is te bereiken via 06 - 83335663