NLdoet bij VV Kruiningen

Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet het vrijwilligerswerk in de spotlights en is een mooi instrument om vrijwilligers te werven. Nu hebben we deze actie dit jaar niet ingezet om vrijwilligers te werven, maar het is wel weer een mooi moment om de klusploeg te bedanken voor hun wekelijkse (in sommige gevallen bijna dagelijkse) inzet! Ook vrijdag 15 maart was een groot gedeelte van de klusploeg weer paraat. De lijnen werden weer gekalkt, de tribune en reclameborden schoongemaakt en de vele takken en twijgen opgeruimd. Zomaar een kleine greep uit de vele werkzaamheden die deze toppers voor ons verrichten. Allemaal dingen die voor ons leden zo vanzelfsprekend zijn, maar waarvan we vaak niet bewust zijn.
Daarom nogmaals een dikke dankjewel voor de klusploeg!

Behalve de vele klussen die deze mannen afwerken is het vaak ook heel gezellig.
Er worden voorspellingen gedaan op vrijdag en de analyses komen terug op maandag, af en toe lijkt het wel Veronica Inside (Wie is dan wie, wie is de Snor, Jan René of Wilfred?).

En natuurlijk mag het borreltje na afloop niet ontbreken. Vrijdag 15 maart werd de klusploeg door de gemeente verrast met een lekkere cupcake in het kader van NLdoet, maar tegelijkertijd ook als waardering voor de inzet van de vrijwilligers voor onze club.

Klussers bedankt! We hopen dat jullie dit nog vele jaren met plezier doen…