Nieuws van de jeugdcommissie – kijk op de site

Yes we mochten weer voetballen!

Afgelopen zaterdag zijn eindelijk de eerste jeugdwedstrijden in het kalenderjaar 2015 gespeeld op de Kruse Mat.

Eindelijk konden de meisjes E1 hun eerste wedstrijd spelen. Het meisjes team onder begeleiding van Piet,  Arnold en Ruud en Geoffrey heeft zich afgelopen  maanden goed en enthousiast voorbereid voor hun eerste wedstrijd. En ze hadden er echt zin in om tegen Zeelandia-Middelburg ME2 te spelen. Zeelandia-Middelburg was vooral na de rust beter en won met 9-1 maar de leiders gaven aan dat ze het allemaal harstikke goed hebben gedaan. Het allereerste meisjes E doelpunt werd gemaakt door Mila Poleij.

Met de resultaten kan het met onze jeugdteams komende weken alleen maar beter gaan. Deze keer nog geen winst voor de mini’s, f’s, e’s en meisjes + jongens B’s. Alleen de D1 van Robin Arens won met 2-1. Goed gedaan jongens. En voor alle teams geldt dat de resultaten vanzelf beter worden als het spelplezier blijft. Daar hebben we vertrouwen in.

Verschillende jeugdspelers hebben gisteren twee wedstrijden gespeeld. Fijn dat deze bereidheid er is om een ander team te helpen en daar word je als speler alleen maar beter van.

Paaseitjes, voetbalmiddag en slotdag
Afgelopen wintermaanden zijn we als jeugdcommissie druk geweest met de invulling van de teams (spelers en kader). Het is gelukt om 12 teams in te schrijven. Dat is toch weer één team meer dan dat we in de najaarscompetitie hebben ingeschreven.

Vanaf deze week bereiden we ons voor op activiteiten voor de komende maanden en de invulling voor het seizoen 2015/2016.

In maart gaan we weer paaseitjes verkopen ten bate van onze jeugd. Op woensdagmiddag 22 april doen we mee aan de nationale sportweek en houden we een voetbalmiddag voor de basisschool leerlingen en zaterdag 6 juni organiseren we weer een slotdag.

Vrijwilligers
VV Kruiningen draait vooral op de inzet van vele vrijwilligers! We proberen het vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te verdelen, want ook vrijwilligerswerk moet leuk zijn en blijven! Dat betekent wel dat we heel veel vrijwilligers nodig hebben.
. . . . Er zit vast ook wel iets bij wat jij leuk vindt. . . .

We gaan komende weken jullie(ouders/verzorgers) vragen of je ons bij één van deze activiteiten willen ondersteunen. Vele handen maken licht werk geldt ook in deze.

Heb je vragen, tips, verbeterpunten, laat het ons weten. Graag zelfs. Je kunt ons bellen en mailen.

De jeugdcommissie
Yolande, Esther, Edwin, Gertjan en Peter.

Zie : https://www.vvkruiningen.nl/de-vereniging/wie-is-wie/