MO13-1 naar Stampersgat

Uitwedstrijd op 18 maart 2017

Deze wedstrijd moesten we tegen ST DE SCHUTTERS/PRINSENLAND MO13-1. We moesten uit spelen en gingen naar Stampersgat, dit is een half uur rijden. We hebben deze wedstrijd met een goed resultaat afgesloten. We hebben met 0-6 gewonnen.
We moesten het eerste minuut stil zijn, want er was iemand van het dorp overleden.

De eerste twee doelpunten werden al in de eerste 5 minuten van de wedstrijd gemaakt. Het eerste goal werd gemaakt door Mila, een mooi schot. Het tweede goal werd ook weer door Mila gemaakt en weer een mooi schot. Ondanks dat de tegenpartij goed hun best deed is het ze niet gelukt te scoren. Diana werd in de eerste helft best wel hard onderuit gehaald. Gelukkig was het gras zacht door de regen. Het derde goal  werd gemaakt door Diana. En toen was het rust. In de rust waren we even aan het bijpraten en aan het drinken. Na de rust hadden we weer nieuwe kansen. Het vierde goal werd ook gemaakt door Diana en het vijfde goal ook, wat gaat ze razendsnel naar voren zeg ;). De meisjes van de tegenpartij riepen soms lelijke dingen tegen ons tijdens de wedstrijd, dit vond ik niet zo leuk. In de laatste 10 min. werd er nog een mooi goal gemaakt door Maud. Ze schoot de bal met een heel mooi boogje over de keeper heen. Dit was de wedstrijd, volgende week weer nieuwe mooie kansen of misschien wel niet! Einde wedstrijd!!!!! Ik hoop dat ik de volgende wedstrijd ook is een keer een doelpunt maak;)!!

Geschreven door Fay de Jongste!!!!