MO-13 Kampioen !! YES !! 7 – 0 gewonnen

Meer Foto’s gemaakt door
Shabira, de moeder van Chelsea.

Stukje in de krant kliklik

G E F E L I C T E E R D  M E I D E N

In het seizoen 2016-2017 gingen we voor het eerst over het hele veld voetballen.
Voor de meeste was het heel vreemd, maar we hadden al een paar keer geoefend tegen de meiden van Marly en Kees en dat ging goed.  Dus op naar het seizoen van de competities van het najaar. Dat ging heel goed, we werden tweede, achter Terneuzen met 4 gewonnen, 2  gelijk en 2 verloren, met 24 doelpunten voor en 19 tegen.

Op naar de voorjaarscompetitie. Die gingen we met goede moed beginnen. De eerste wedstrijd was 4 februari thuis tegen St de Schutters/Prinsenland en die wonnen met 7-0. De tweede wedstrijd was op 18 februari uit tegen Unitas’30 (1-3). De derde wedstrijd was op 4 maart uit tegen St Tholense boys/WHS (1-7). De vierde wedstrijd was op 11 maart thuis tegen Moc’17 (8-0). De vijfde wedstrijd was op 18 maart uit tegen St de Schutters/Prinsenland en die eindigde in 0-6. De zesde wedstrijd was op 25 maart thuis tegen St Tholense boys/WHS (4-0).

Wij hebben nu dus 6 wedstrijden gespeeld en 18 punten. Moc’17 en Unitas hebben 5 gespeeld met 9 punten.
Aanstaande zaterdag moeten we tegen Unitas.

Als wij die winnen of gelijk spelen kunnen ze ons niet meer inhalen.
Dan zijn de meisjes van Ewoud, Peter en Piet kampioen.

Dus mensen als jullie tijd hebben, kom dan eens naar deze meisjes kijken en aanmoedigen!

En ouders: Allemaal komen kijken zaterdag en heel goed aanmoedigen!!