Mini’s winnen toernooi op SSV’65

MinisSSV1Zaterdagmorgen om half 9 vertrokken vanaf de parkeerplaats bij ons voetbalveld met de spelers Luuk, Timo, Niek, Nick, Fabian, Anouk en Chloé.

Nadat we ons omgekleed hadden was onze eerste wedstrijd tegen Zeelandia Middelburg.
De kinderen hadden er erg veel zin. De wedstrijd duurt 15 minuten. Wij hebben deze wedstrijd gewonnen, Fabian heeft de eerste gescoord en Chloé de tweede. Eindstand 2-0

MinisCCV1Tweede wedstrijd was tegen Wolphaartsdijk. Nadat we gestart waren stonden we al vrij snel achter met 1 doelpunt. Maar onze mini’s herstelden zich vrij snel. Niek scoorde de gelijkmaker. Anouk scoorde de tweede, Nick de derde, snel daarna scoorde ook nog Timo, Nick en Anouk. Eindstand 6-1. We zijn nu lekker op dreef, op naar de volgende wedstrijden.

Derde wedstrijd was tegen Colijnsplaat. Luuk scoorde de eerste en Niek met een hele mooie sliding de tweede. Eindstand 2-0.

Vierde wedstrijd was tegen SSV’65. Fabian dribbelde heel mooi met de bal richting goal, schoot over naar Niek en hij scoorde een heel mooi doelpunt. Ook de tweede was voor Niek. Maar SSV’65 liet dit niet op zich zitten en scoorde vrij snel daarna 2 doelpunten. Eindstand 2-2.MinisSSV2

Daarna zijn we met z’n allen naar de kantine gegaan om een ijsthee te drinken en konden we verder met het volgende onderdeel penalty’s schieten.

Dit was een partij onderling en wie de meeste penalties scoorde mocht later voor Kruiningen de strafschoppen nemen. Op een gegeven moment stond de stand gelijk voor Luuk en Chloé. Het ging lang gelijk op maar uiteindelijk heeft Chloé met één doelpunt meer gewonnen.

De vijfde wedstrijd was tegen Goes, dit wordt een lastige wedstrijd omdat we in de competitie zowel uit als thuis beiden verloren hebben. In het begin ging het zeer gelijk op. Anouk paast een bal naar Niek en scoort het eerste doelpunt. Na een hele mooie voorzet van Niek naar Anouk schoot ze recht op de paal. Enkele minuten later scoorde Nick het beslissende doelpunt. Eindresultaat 2-0.

We hebben nu van de 5 wedstrijden 4 gewonnen en 1 gelijk dus waren we zeker dat we in de top 2 zouden belanden.
De moeder van Fabian trakteerden de kinderen op een lekkere snoepzak en zo konden ze rondom het goal gaan zitten en kijken naar de strijd om de penalty bokaal.
Chloé mocht voor ons de penalty’s nemen maar deze hebben we helaas niet gewonnen. Even later was de prijsuitreiking en zoals we verwacht hadden zijn we niet tweede maar eerste geworden! Dit was een mooie afsluiting van de ochtend om met de overwinning terug naar Kruiningen te keren.