Welkom bij onze club.
We zijn blij dat je lid wil worden van de voetbalvereniging Kruiningen. Om de club een beetje te leren kennen hebben we enkele dingen voor je opgeschreven.

Voetbal is een aantrekkelijke, leuke en gezonde sport voor mensen in alle leeftijdscategorieën. Voor iedereen vanaf 5 jaar is het mogelijk om lid te worden van VV Kruiningen. Ben je jonger dan 6 jaar dan start je bij de mini’s.  In de mini’s wordt op een speelse manier kennisgemaakt met de voetbalsport en is er nog niet de verplichting van de competitiewedstrijden.

Onze filosofie bij het jeugdvoetbal is: beter leren voetballen met plezier!

Voetballen bij VV Kruiningen is dus mogelijk voor alle leeftijdscategorieën. Wij trachten dit te bereiken door te werken met gediplomeerde trainers.

Er zijn drie senioren elftallen. Het eerste, het tweede zijn prestatie teams,  het derde elftal is min of meer is min of meer recreatief, hoewel het natuurlijk altijd de bedoeling is om zo veel mogelijk te winnen. Het eerste elftal komt uit in de 3e klas KNVB.

Verder zijn er twee meisjeselftallen en natuurlijk jongens- junioren en pupillen. Alle elftallen, de spelers, de begeleiding en de trainingstijden staan op de site.

Wat heeft de club nog meer te bieden?
De jaarlijkse, feestelijke slotdag eind mei begin juni, de Schelphoekloop (trimloop van ongeveer 6 km) aan het begin van het jaar op een zaterdag voorafgaand een de Nieuwjaarsreceptie, het zaalvoetbaltoernooi aan het eind van het jaar en dan is er onze gezellige kantine, waar het altijd goed vertoeven is, zeker tijdens de derde helft.

Inschrijven, wijzigingen of opzeggen:

Allemaal via onze site en niet  op een papiertje !!
Je zit op de Homepage en ga naar ‘De vereniging‘  en klik vervolgens op Lidmaatschap”.

Hierna komt er rechts een submenu:

– Kies voor  Aanmelden, Wijzigen of  Beëindiging

Krijg je een prachtig formuliertje; even invullen en verzenden.

Kind kan de was doen!

En we hebben een actieve website www.vvkruiningen.nl. Kortom een prima clubje om bij te spelen.

Wat wordt er nog van je verwacht vanaf MO-15 en JO-15?
Dat je bereid zijn om zo veel mogelijk op zaterdag beschikbaar te zijn voor de wedstrijden
En een paar keer per jaar oud papier ophalen op een vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Erg gezellig trouwens, zo leer je ons dorp nog eens kennen en elkaar. Lekker meedoen in de gemeenschap.

ledenadmin@vvkruiningen.nl

Contributie Voetbalvereniging Kruiningen

Pupillen Junioren Senioren
tot 12 jaar tot 18 jaar vanaf 18 jaar
  €68,75 €83,75 €127,50

Wil je meer informatie??

Overig:
VV Kruiningen werkt ook samen met het jeugdsportfonds. De informatie hierover kun je terug lezen op de website van www.sportzeeland.nl/nl/aanbod.htm?item=46&q=jeugdsportfond

Als je meer wil weten kun je die krijgen van Gertjan Poleij,tel. 0113-381433

Ons voetbalveld “DE KRUSE MAT” ligt aan de Blauwhoefseweg, achter de sporthal.

ledenadmin@vvkruiningen.nl