• Lidmaatschap

Welkom bij onze club.
    We zijn blij dat je lid wil worden van de voetbalvereniging Kruiningen. Om de club een beetje te leren kennen hebben we enkele dingen voor je opgeschreven.

Voetbal is een aantrekkelijke, leuke en gezonde sport voor mensen in alle leeftijdscategorie├źn. Voor iedereen vanaf 5 jaar is het mogelijk om lid te worden van VV Kruiningen. Bij de 5 tot en met 7 jarigen wordt op een speelse manier kennisgemaakt met de voetbalsport en is er nog niet de verplichting van de competitiewedstrijden.

Onze filosofie bij het jeugdvoetbal is: beter leren voetballen met plezier!

Voetballen bij VV Kruiningen is mogelijk voor meisjes en jongens in alle leeftijdscategorie├źn. Wij trachten dit te bereiken door te werken met gediplomeerde trainers.

Er zijn 4 senioren elftallen. Het eerste en het tweede zijn prestatie teams. In het derde en vierde elftal voetbal je min of meer recreatief, hoewel het natuurlijk altijd de bedoeling is om zo veel mogelijk te winnen. Het eerste elftal komt uit in de 4e klas KNVB.

Vanaf het seizoen 2020/2021 starten we ook met een 35+ team.

Verder zijn er drie meisjeselftallen en natuurlijk jongens- junioren en pupillen. Alle elftallen, de spelers, de begeleiding en de trainingstijden staan op de site.

Wat heeft de club nog meer te bieden?
    De jaarlijkse, feestelijke slotdag eind mei begin juni, de Schelphoekloop (trimloop van ongeveer 6 km) aan het begin van het jaar op een zaterdag voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie, het zaalvoetbaltoernooi aan het eind van het jaar en dan is er onze gezellige kantine, waar het altijd goed vertoeven is, zeker tijdens de derde helft.