• Kruse teamweetjes

3 mei 2022
  • Afgelopen zaterdag weer 3 punten erbij voor het vlaggeschip. Naaste tegenstander SKNWK deed hetzelfde en won ook. Met nog 5 wedstrijden te gaan blijft ons 1e koploper met een voorsprong van 5 punten. Elke wedstrijd stijgt de kampioensspanning. Ongetwijfeld is dat ook van invloed op het spel want we scoren wat minder makkelijk in het tweede deel van de competitie, maar daarentegen geeft de verdediging heel weinig weg👍. Gelukkig vond Sander afgelopen zaterdag 1x het doel. Daarmee kunnen we gelijk een kleine rectificatie melden. Sander Rijk is onlangs voor de 2e keer vader geworden. En niet voor de 1e keer zoals we eerder vermelden🎊.
    Zaterdag spelen we thuis tegen Brouwershaven. Tegen deze tegenstander hebben we nog iets recht te zetten na de 2-1 verliespartij eerder deze competitie. Marvin zal zijn mannen hier ongetwijfeld niet aan hoeven te herinneren👍💪⚽️.

Ook onze JO19 staat bovenaan. Zaterdag 14 mei spelen ze voor het kampioenschap uit in Cluzona (Wouw). Spelers en begeleiding gunnen we dit kampioenschap ook van harte. Vanaf de kleinste jeugd traint en speelt deze vriendenploeg al samen.

En ook JO16 staat bovenaan maar zij hebben meer wedstrijden gespeeld. Zaterdag a.s. spelen ze uit tegen concurrent Smerdiek.

JO14 staat op 3 punten van de koploper, maar dat zit allemaal zo dicht op elkaar dat de kans om eerste te worden een grote uitdaging is.

Kortom deze 💛🖤 ploegen spelen nog om de prijzen. Zet hem op Kruunighe. Ga voor het feestje🎉.

We supporteren de overige 💛🖤 ploegen vanzelfsprekend net zo hard. Het ⚽️spelplezier voor de meisjes en jongens is de grootste prijs.

Wij vinden het heel leuk dat jullie onze teams komen supporteren. 💪. Op de Kruse Mat heten we jullie allemaal van harte welkom ☕️ ⚽️🍺🍷 🍎 🍊.
    🖤💛

Woensdagavond 4 mei zijn er geen trainingen op de Kruse Mat i.v.m dodenherdenking.