Kruiningen – Yerseke – 19-09-2015 – hard werken 1 punt !!!

Nadat op 12 september de wedstrijd tegen Wemeldinge niet doorging, speelden we op 19 september eindelijk onze eerste competitiewedstrijd: Kruiningen – Yerseke. Meteen een spannende wedstrijd want Yerseke is een sterke tegenstander. Omdat we best wat afmeldingen hadden, deden Romy, Demi, Sanne, Esmee en Lisanne mee.

Halverwege de eerste helft kwamen we met 1-0 voor te staan door een doelpunt van Demi. Helaas scoorde Yerseke ook nog en gingen we met 1-1 de rust in.

In de 2e helft kwamen we vrij snel op achterstand en werd het door een mooi doelpunt van Yerseke 1-2. Maar na een vrije trap van Romy kon Demi nog een keer scoren en werd het 2-2. Dit was ook de eindstand. Ons harde werken tegen deze sterke tegenstander werd beloond met 1 punt. Een goed begin van de competitie!

Alita