Kruiningen – WFB – 8-11-2014

Luke van KraltPupil van de Week Luke van Kralt, speelt in E1

Wedstrijdbal: Houthandel Reimerswaal

Het “Eerste” moet zaterdag thuis tegen WFB 1,  (13.15  aanwezig), met de volgende spelers:
Jacco Veerhoek, Gertjan van de Pol, Myron Sinke, Edwin van Houte, Jeffrey van Houte, Thomas Paauwe, Robin Krijger, Ad Lokerse, Jacko de Keijzer, Lars Steendijk, Mathijs van Liere, Wouter Veerhoek, Lars Heijnsdijk en Lennard van de Berge.

Trainer  : Nick Corré
Leiders  :      Armand Dek & Martin Poleij
Vlagger  : Peter Rikkers
Verzorger : John van Hulst

HET VERSLAG van ??
Kruiningen – WFB
Zaterdag 8 november ’14 nam Kruiningen het op tegen WFB. De laatste weken was er een stijgende lijn te zien bij Kruiningen, bij vlagen werd er goed gevoetbald. We gingen met vertrouwen de wedstrijd tegemoet. De eerste helft zetten we WFB goed onderdruk, waardoor ze er voetballend niet uit kwamen. De verdediging stond, net als de laatste weken, goed en kon hun goede nummer 9 in bedwang houden. Van voor creëerde we wat kleine kansen, maar het ontbrak aan een juiste eind pass of aan een goede aanname. Vlak voor rust nog een mooie vrije trap van Matthijs die jammer genoeg werd gered door de keeper van WFB. 0-0 ruststand.
Tweede helft begonnen we weer met vroeg druk zetten en hadden we het gevoel dat we ze bij de strot pakten. Er kwamen dreigende voorzetten van de zijkanten onder andere van Lars H en Robin K, maar het leidde niet tot echt grootte kansen. WFB kreeg eigenlijk niet echt kansen. De eerste kans kwam uit een vrije trap, de strakke voorzet legde Robin K met een bekeken kopbal over Jacco heen, 0-1. Het lukte ons niet om grootte kansen te creëren, de verdediging van WFB stond als een huis. WFB kon alleen maar counteren, er was maar een ploeg aan het voetballen en dat was Kruiningen. Een van de counters resulteerde in 0-2, na een lange bal van achteruit schoot de nummer 9 de bal langs Jacco. Voetballend beter zijn maar toch 0-2 verliezen doet pijn. Een weekje rust en dan thuis tegen Nieuwehoorn.
Come on Krunige por