Kruiningen — Krabbendijke — 21 maart – met verslag

Chelsea Huissen is de Pupil van de Week,
Emté en Hydrozorg zorgen
voor de ballen.

En een grote verloting met grote prijzen

Spelers:
Jacco Veerhoek, Lennard van de Berge, Ad Lokerse, Matthijs van Liere, Robin Krijger, Gertjan van de Pol, Yaron Krombeen, Thomas Paauwe, Jacko de Keijzer, Lars Steendijk, Lars Heijnsdijk, Pascal Houtekamer, Myron Sinke, Roman Dek
13.15 uur aanwezig.
Trainer : Nick Corré
Leiders : Armand Dek en Martin Poleij
Vlagger : Peter Rikkers
Vewrzorger : John van Hulst

VERSLAG

Kruiningen-Krabbendijke
Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Krabbendijke op het programma.
Na de laatste wedstrijd tegen Krabbendijke ( 1-3 overwinning voor Kruiningen) wisten we al een klein beetje wat we konden verwachten.
Beide teams begonnen sterk en er waren wat kleine kansjes over en weer .
Na 20 minuten wint Yaron het kopduel waardoor Jacko nog met een man in zijn rug richting de goal kan rennen, Jacko wist dat hij het op snelheid niet kon winnen dus haalt van ongeveer 16 meter hard uit en weet zo de 1-0 binnen te schieten! Kruiningen bleef de 1e helft veel druk zetten op de laatste linie en daar kon krabbendijke niet goed mee omgaan en hebben daarom ook weinig kansen in de 1e helft gekregen. We gingen rusten met 1-0.
De scheidsrechter floot 1e helft erg goed, waren we dik tevreden mee in de rust.

2e helft begon en Kruiningen zette wat minder druk op te tegenstander, we lieten ze iets meer komen. Er kwamen alleen maar lange ballen van krabbendijke ze konden niet meer opbouwen.
We konden de lange ballen makkelijk onderscheppen en creëerden kleine kansen.
Toch kreeg Krabbendijke een corner, draaide hem hard in en Jacco veerhoek wist hem op de lijn nog tegen te houden maar de rebound kwam voor een speler van krabbendijke en die wist hem van 1 meter voor de lijn binnen te koppen. 1-1.
We wisten dit moeten we rechtzetten want die 3 punten hebben we nodig!
Na een kwartier voetballen kwam er weer een lange bal van Krabbendijke Matthijs wil hem wegtrappen en krijgt een tik op zijn enkel, duidelijk een overtreding. Scheidsrechter fluit niet en zo komt de bal voor de voeten van de spits van krabbendijke en die weet hem van dichtbij binnen te schieten 1-2.
Na de aftrap leiden we snel barverlies waarna krabbendijke weer een lange bal speelt. Ad wil de bal wegkoppen maar krijgt een duw in zijn rug van de spits van krabbendijke en die kopt hem zo in de verre hoek binnen 1-3.
Heel apart als de scheidsrechter het de 1e helft keurig doet, alles ziet en netjes fluit en de 2e helft ineens niks ziet en duidelijke overtredingen niet bestraft.
met 1-3 op het scorebord en nog 10 minuten te gaan wisten we dat het nog niet gedaan was.
Na een voorzet van de rechterkant kan de keeper van Krabbendijke niet bij de bal en in de kluts schiet een speler van Krabbendijke in eigen goal. 2-3
We bleven doorgaan voor de gelijkmaker en wouden hier minimaal nog een punt uithalen.
Lars Steendijk van 16 meter een hard schot gered door de keeper.
Lennart een volley net over de kruising.
Myron nog een schot op de paal.
We bleven proberen en gaven niet op maar in extra tijd kwamen de spits van krabbendijke er nog één keer uit en wist hij met een boog balletje in de verre hoek Jacco veerhoek te passeren en de eindstand te bepalen op 2-4.