Kruiningen 1 – WFB1 — 28 maart

WFBHet “Eerste” moet zaterdag uit naar vv W.F.B. 1, met de volgende spelers:
Mark Koster, Wouter Veerhoek, Jeffrey van Houte, Myron Sinke, Thomas Paauwe, Ad Lokerse, Lars Steendijk, Lars Heijnsdijk, Matthijs van Liere, Robin Krijger, Yaron Krombeen, Gertjan v.d. Pol, Jacko de Keijzer en Lennard van de Berge.
Trainer : Nick Corre
Leiders : Armand Dek & Martin Poleij
Vlagger : Martin Poleij
Verzorger : Armand Dek

VERSLAG

Op zaterdag 28 maart was WFB uit Ouddorp de tegenstander. Thuis hadden we 2-0 verloren. Na de bespreking gingen we met een gevoel richting Sportpark De Kruse.
We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling: Mark, Lennard, Ad, Matthijs, Robin, Jeffrey, Gertjan, Lars S, Thomas, Myron, Jacko.
We begonnen de eerste helft sterk. Er werd goed druk gezet en daardoor kon WFB niet opbouwen. Alle ballen werd door de achterhoede blind naar voor getrapt. Uiteindelijk had WFB toch de eerste kans met gevaarlijke klutsbal uit de lucht. Die door de gevaarlijke harde wind bijna in doel werd getoverd. Daarna hebben ze amper kansen gehad. Onze eerste kans kwam uit een corner van rechts. In de kluts viel de bal voor Jacko zijn voeten die helaas over schoot. Eenmaal een paar minuten later kreeg WFB een corner. Hun wisten hier uit wel te scoren. 1-0. Toch met een achterstand de rust in terwijl er een gevoel was dat Kruiningen beter speelde.
In de rust werd Lars H gewisseld voor Jeffrey, waardoor Lennard een plekje doorschoof. De 2de helft begon Kruiningen goed en had het een grote kans via Lars S die oog in oog met de keeper net naast schoot. In de 55ste minuut werd er uit een plotselinge vrije trap door WFB gescoord. 2-0. Een paar minuten later werd Wouter gewisseld voor Jacko. Wouter terug komend van een blessure zette een bloktackel in en blesseerde zich opnieuw aan zijn hamstring. Daardoor moest Kruiningen verder met 10 man (Matthijs was eerder uitgevallen met een rugblessure, Yaron kwam er in). Hierdoor was het moeilijk voetbal en werd het minder een wedstrijd. Kruiningen ging meer naar voor spellen door middel van een lange bal. Hieruit kwam een counter tegen en werd er knap binnengeschoten door de aanvoerder van WFB. 3-0. In de 80ste minuut scoorde Lars S nog wel met een geplaatst schot in de rechterhoek. 3-1. Een rare wedstrijd en helaas geen punten.
Volgende week staat DFS thuis op het programma. Een mooie middag om de 3 punten binnen te slepen.