• Kruiningen 1 - Jonge Spartaan

11 nov 2022
  • ⚽️ Dat wordt de allereerste wedstrijd van 💛🖤 tegen de club uit Middelharnis. Dit is niet gecheckt bij ons erelid en Kruse alleskenner 💛🖤 Ko Cok. Ongetwijfeld zal Ko ons zaterdag dan dit nog wel laten weten.

⚽️ Ko zal van de tegenstander ook warme gevoelens krijgen want de naam van zijn andere club SPARTA komt erin voor.

⚽️ Het is ook de eerste keer dat we geen jeugdspeler van de week hebben. We hebben meer dan ons best gedaan maar wellicht geeft de intocht van Sinterklaas de nodige concurrentie voor 💛🖤

⚽️ We heten de gasten uit Middelharnis van harte welkom op de Kruse Mat. Wie meer wil weten over deze club neem een kijk op hun website

⚽️Beide ploegen zijn vorige week niet met 11 geëindigd. De startopstellingen zullen dan ook anders zijn.

⚽️ Programma

⚽️ We hebben ook weer een prachtige verloting na afloop van de wedstrijd. De JAVALA’s zijn zoals altijd van de organisatie👌💪. Joyce regelt de prijzen, verkoopt de lootjes en Japi is van de verloting en laat zijn stem horen tot op de Veerhaven💪

De Wedstrijdbal is geschonken door Hommel Vloeren. Kees kan er zelf niet bij zijn want hij verdedigt met zijn 35+ team de koppositie in Heinkenszand.

Allen welkom op de Kruse Mat 💛🖤