• Kruiningen 1 en 2 openen bekertoernooi met overwinning

  29 aug 2020
 • Kruiningen 1 startte het bekertoernooi met een uitwedstrijd in en tegen het altijd lastige Spui. In de 1e 20 minuten leek Spui 2 keer te scoren, maar beide treffers werden geannuleerd. 1 minuut later lag de bal aan de andere kant wel in het netje. Trainer Marvin Paauwe was in z'n nopjes met de 0 - 1 van Steffan, want het was aanval precies zoals er getraind was! Kort na rust verdubbelde Kruiningen de score. Een heerlijke steekpass van Yaron op Stef, Stef mikte op de keeper, maar Joël was attent en tekende de 0 - 2 aan. Uiteindelijk een prima start voor Kruiningen!

  Kruiningen 2 mocht vandaag aantreden tegen Luctor-Heinkenszand 4. Ondanks veel afwezigen waren er toch 13 man present. Toch kwam Kruiningen na circa 10 minuten op achterstand. 3 minuten later trok Lars Heijnsdijk na een prachtige aanval met een bekeken schot in de korte hoek de stand gelijk. Ook de 2e helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Toch trok Kruiningen aan het langste eind. In de 63e minuut trok Xander over de rechterkant goed door en bediende Arwin op maat; 2 - 1. In het laatste kwartier ging Heinkenszand wat meer drukken en kon Kruiningen via de counter de 3 - 1 aan laten tekenen. Milan Fraanje van JO17 schoot in de lange hoek, maar de keeper redde, de mee gesprinte Ad Lokerse frommelde de bal uiteindelijk over de doellijn.

  Het 3e speelde uit tegen de buren uit Waarde. Het nieuwe elftal wat onder leiding staat van Stefan Koole speelde een aardige wedstrijd, maar tegenstander Waarde 2 was gewoonweg een maatje te groot. Na een 2 - 0 ruststand liep Waarde uit naar 4 - 0. Het slotakkoord was echter voor Kruiningen, door een prachtige vrije trap van Pascal!

  Kruiningen JO17 en Jong Ambon vermaakte het publiek. Uiteindelijk ging de ploeg uit Middelburg er met 6 - 7 winst vandoor. Mooie doelpunten van o.a. Bernardo Fereirra en kiezelharde pingel van Romano Hamrit waren niet genoeg voor een goed resultaat. Deze week hard trainen en volgende week uit naar Yerseke!

  JO15 speelde vandaag een uitwedstrijd tegen Breskens/Schoondijke JO15-2. JO15 o.l.v. nieuwe trainer Onno van Agtmael vertrok toch wat angstig naar den overkant. Misschien een zeer sterke tegenstander of erg fysiek. Het viel gelukkig allemaal mee. Kruiningen scoorde halverwege de 1e helft 0 - 1 door een treffer van nieuwe speler Willian Boeder. Vlak voor het einde van de wedstrijd besliste Ruben Paauwe de eerste bekerwedstrijd; 0 - 2.

  JO13 is sinds deze week officieel een combinatie-team met Rillandia! Hierover leest u later meer. Dit nieuwe team moest echt even wennen aan elkaar en kwam dan ook snel met 0 - 1 achter tegen Krabbendijke. Een paar minuten later trok Julian van den Berge de stand gelijk. Toch bleek Krabbendijke een maatje te groot en liep het na een 1 - 4 ruststand uit naar 1 - 7. Om de kennismaking was kracht bij te zetten waren er na de wedstrijd lekker frietjes voor alle spelers. Spelers van Kruiningen en Rilland, maak er samen een feestje van dit seizoen, succes!!

  MO13 speelde in en tegen Kloetinge op het prachtige tijdstip van 8.30 uur. Helaas was Kloetinge vandaag een maatje te groot voor de zwart-gele formatie van Wendy de Vilder. Uiteindelijk werd en terecht met 4 - 0 verloren, maar 'er was lekker gevoetbald' aldus enkele Kruiningse meiden.