• Komkommertijd

  15 aug 2022
 • Ja en nee

  We hebben nog best veel te delen.

  πŸ‘‰ JaVaLa doet nog heel veel voor πŸ’›πŸ–€, met veel passie en plezier, maar hij wil zijn taak als voorzitter graag overdragen.
  πŸ‘‰ De zomervakantie is ongeveer halverwegeβ˜€οΈπŸŒŠ. Een groot deel van onze leden geniet nog van ⚽️verlof πŸŒŠβ˜€οΈπŸ·πŸΊ.
  πŸ‘‰ We zagen de VVK sjaal in Camp Nou Barcelona⚽️ met de familie van Witsen.
  πŸ‘‰ Mister πŸ’›πŸ–€ Frans Krombeen is opa geworden van een kleinzoon. Van harte gefeliciteerd familie Krombeen πŸŽ‰.
  πŸ‘‰ De eerste selectie is nu 14 dagen aan het trainen ⚽️.
  πŸ‘‰ Vandaag (13-2) de eerste oefenwedstrijd. Deze werd thuis door β€˜t eerste met 5-1 gewonnen van Meeuwen 2. πŸ‘‰ We zagen veel jeugdspelers hun debuut maken (Firn, Viggo, Jesse, Koen, Milan).
  πŸ‘‰ Steffan, Stef, Mario (2x) en Viggo waren de doelpuntenmakers. Mario hadden we graag een hattrick gegund maar de keeper van de Meeuwen stond een paar keer in de weg.
  πŸ‘‰ Yaron, Myron en Thomas zijn geblesseerd. We hopen op een spoedig herstel. Komop boys weπŸ’›πŸ–€ hebben jullie nodig.
  πŸ‘‰ Trainer Marvin was tevreden over de eerste oefenwedstrijd.
  πŸ‘‰Bij de jeugd pakt Krijn Saman de rol van Jordan van Langevelde over in het nieuwe ⚽️seizoen. Krijn heel veel succes naar met jouw ervaring zal dat vast goed komen.
  πŸ‘‰ Voor de evenementencommissie zoeken we nog een vervangend lid voor Jimmy. We bellen b πŸ“ž jou misschien wel binnenkort.
  πŸ‘‰Het 35+ team gaat dit seizoen ook starten. Ze spelen hun wedstrijden op zaterdagmiddag. Meld je nog aan als je dat nog niet heb gedaan!!
  πŸ‘‰ Het eerste veld is groen en goed bespeelbaar.
  πŸ‘‰ Een nieuw reclamebord van Bakker Vroonland hangt al enige tijd. Komende periode komen er nog meer nieuwe borden bij.
  πŸ‘‰ Over de status van tweede veld en het trainingsveld delen we een foto.
  πŸ‘‰ Alle competitie indelingen zijn nu bekend. Je kan deze terug vinden in de voetbal.nl app. Dat geldt ook voor het speelschema.

  Geniet van jullie vakantie en tot snel op de Kruse Mat. πŸ’›πŸ–€