• Kerstverloting 2020 VV Kruiningen
  • Een aantal weken geleden ontstond het idee om een VVK-kerstverloting te organiseren. Waarom? Omdat we eigenlijk allemaal de sfeer uit de kantine van de "Kruse Mat" missen. En eerlijk is eerlijk, onze vereniging mist natuurlijk de nodige inkomsten doordat de kantine al maanden gesloten is. Uiteindelijk werden er door de fantastische sponsoren vele prijzen geschonken.

De evenementencommissie zorgde voor een strakke organisatie, Bauer & Bauer, samen met Robbert Paauwe en Jimi Houtekamer brachten alles geweldig in beeld en dan hadden we nog het illustere presentatieduo; voorzitter Jaap van Langevelde met Nadine Nieuwenhuijse! Een groot compliment voor dit goed ingespeelde 'team'. Waar een kleine club groot in kan zijn...

• Geslaagde verloting

Met trots kijken we terug op een geweldige VVK-kerstverloting! Eén van de laatste kijkersvragen was dan ook, "wanneer volgt er een nieuwe verloting?" Ik denk dat we deze vraag kunnen zien als een compliment, maar de voorzitter zei het al treffend: "we zijn blij met onze sponsoren en willen hen in deze tijd niet te vaak om prijzen vragen". Daarom ook vanuit onze club de oproep, koop lokaal bij onze eigen sponsoren. Omdat wij hen bijzonder waarderen, nogmaals hieronder de namen van de sponsoren die prijzen hebben geschonken.

Alle prijzen zijn inmiddels bij de gelukkige winnaars bezorgd! Voor de liefhebbers óf de mensen die de VVK-kerstverloting gemist hebben, terugkijken kan hieronder en op het Facebook-account van VV Kruiningen.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs/prijzen!

• Kijk de trekking nog eens terug

Wil je nog eens terugkijken, of het je het gemist en ben je nieuwsgierig? Hieronder kan je het hele evenement nog eens terugkijken.