JOVZ-clinic op de Kruse Mat, 1 juni voor heel Reimerswaal

DeltafondsGOAL!!!!

Voetbalclinic van JVOZ
Wil je een nog betere voetballer worden, wil je ontdekken of voetbal iets voor jou is of heb je gewoon zin in een middag sporten? Het DELTA Zeeland Fonds nodigt je uit voor een geweldige voetbalclinic, gegeven door JVOZ trainer Dolf Roks. Hij deelt samen met andere trainers hun ervaring en kennis van het voetballen met jou. Techniek, tactiek, teamwork en behendigheid: het komt allemaal aan bod!

Voor wie?
Alle jongens en meisjes in de leeftijd 6 tot en met 13 jaar uit de gemeente Reimerswaal mogen de voetbalclinic kosteloos volgen.
Wanneer?
Datum: woensdag 1 juni
Aanvang: 15:30
Start: 16:00
Eindtijd: 17:30

Waar?
VV Kruiningen, Blauwhoefseweg, 4416 RC, Kruiningen
Wat moet je meenemen?
Voetbalschoenen (heb je geen voetbalschoenen dan neem je sportschoenen mee), sportkleding, denk bij slecht weer aan een regenjas en warme/droge kleding.

Aanmeldenhttp://www.deltazeelandfonds.nl/jvoz
Er is plaats voor 100 kinderen dus meld je snel voor 20 mei aan via KLIK HIER

DELTA Zeeland Fonds
Het DELTA Zeeland Fonds verstrekt donaties aan maatschappelijke projecten en levert zo een directe bijdrage aan een energieke Zeeuwse samenleving. We doen dit door initiatieven te ondersteunen die Zeeland en de Zeeuwen vooruit helpen. En die een structureel effect hebben in alle lagen van de maatschappij. We ondersteunen JVOZ maar vinden het belangrijk om alle Zeeuwse jongeren op het gebied van sport te ondersteunen. Door één van de door ons gesteunde projecten uit het DELTA Zeeland Fonds (JVOZ), te combineren met jouw gemeente is dit leuke initiatief eenmalig ontstaan. De sportcoördinator van de gemeente heeft ons ondersteund met de organisatie.