• John Walraven 60 jaar jong

  4 jul 2024
 • ⚽ King Wally
  ⚽ Big John
  ⚽ Supporter 🟡⚫ der supporters 🟡⚫
  ⚽ The King of the Kruse Mat 🟡⚫
  ⚽ Els bestie
  ⚽ Taxi 🚕 Walli

  Hebben we nog meer bijnamen voor onze jubilaris?

  Zaterdag wordt John Walraven 60 jaar jong en dat vieren we op de Kruse Mat🟡⚫ met een ⚽wedstrijd Kruunighe 35+ tegen de John old-Feyenoord stars. De wedstrijd wordt gespeeld in zijn eigen kuipje, De Kruse Mat, John zijn 2e huis.

  Als club willen we deze gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan want John is een clubman 💛🖤 en met John in de buurt beleef je altijd wat. Van de avonturen van John kun je een 📖 schrijven.

  Hoofdstuk 1 is voor Els om haar liefde 🥰 voor John op schrift te stellen. Natuurlijk was hij wel eens te veel en te lang weg met Feyenoord. Kwam hij soms iets te laat thuis van de Kruse Mat, had hij wel eens iets teveel gedronken maar Els is de andere dag alles weer vergeten. Toch John?

  Feyenoord is alles voor John. Thuis en uit is John erbij maar zijn VV Kruunighe 🟡⚫ is voor John zeker net zo belangrijk. Misschien nog wel belangrijker! Daarom kunnen we John met recht een ‘die hard’ 🟡⚫ Kruunigher noemer.

  We kunnen ons niet herinneren dat supporter John meer dan 1 wedstrijd (competitie, beker of oefenwedstrijd ) in een seizoen heeft gemist van ons 1e. Vandaar dat John ook alles al heeft meegemaakt bij 🟡⚫, kampioenschappen, promoties, degradaties, vele trainers en ontzettend veel feestjes.

  John heeft zelf ook heel lang gevoetbald in het 🟡⚫ shirt. Ook was hij leider van diverse jeugd- en seniorenteans.
  Het schijnt dat John ook ooit zijn scheidsrechterspapieren heeft gehaald, al kwam dat voor andere ⚽ activiteiten ook goed uit zo’n scheidsrechterpasje, want bij veel wedstrijden van Ons Oranje 🟠 kwam hij met zo’n pasje wat gemakkelijker het stadion binnen.

  Een hoofdstuk met Rien Murre, zijn maat uit Yse, zal zeker niet ontbreken. Rien een rasechte en fanatieke Ajacied en John een op en top Feyenoorder. Als zakenbroeders in de autohandel hebben ze vele avonturen beleefd in de Benelux, West Europa en Oost Europa 💶🔫🍺😃 Samen brengen John en Rien graag de 2e en 3e helft door aan de ⚽bar. Zo ook op de Kruse Mat. Rien heeft een gave dat hij na afloop de wedstrijd, zonder deze volledig te volgen, nog in zijn geheel kan analyseren.

  Een hoofdstuk ‘weekendjes weg met de Kruse eerste selectie’ zal zeker niet ontbreken in het 📖 . Brugge, Heerenveen, Gent, tig x Sporthuis Centrum, Maastricht, Noordwijk, Antwerpen etc. John was er altijd bij!
  Tijdens deze weekenden is er heel veel historie gemaakt maar ‘what happens tijdens deze uitjes stays at these uitjes’. Al geeft het 📖 straks misschien nog wat geheimen prijs.

  Prachtige anekdotes over het historische 7e van 🟡⚫ zullen zeker ook terugkomen als hoofdstuk in het boek.

  Big John gaat het carnavalweekend altijd weg met de Kruse Old Stars 🟡⚫. Naar Londen om daar wedstrijden van Millwall, QPR, of Brentford te bezoeken. John zijn creativiteit en ervaring, 🏨, 🎫, 🚌 komt dan altijd van pas.

  En voetbalt Kruunighe zaterdags niet dan zoekt hij trainer Adriaan op. Arenskerke, MZC, Patrijzen. Om vervolgens af te sluiten in café Hommel, de KB of T spulletje.

  Wist je trouwens dat het bij John niet alleen om ⚽ draait. John heeft een voorliefde voor Jukeboxen. Hij heeft er al diverse gekocht, gerepareerd en doorverkocht.

  Dan rest ons nog de vraag: Wie schrijft de autobiografie 📖 van John? We zullen Michiel van Egmond, schrijver van Gijp, eens tippen om het boek te schrijven. Dat wordt ongetwijfeld een 🟡⚫bestseller.

  John namens heel VV Kruunighe 💛🖤 van harte gefeliciteerd 🎉 met je kroonjaar. We wensen je een hele mooie ⚽verjaardag op de Kruse Mat. En na deze mooie dag willen we je nog heel veel terug zien op de Kruse Mat want met John Walraven erbij valt er altijd iets te beleven

  VV Kruiningen 🟡⚫

 • John in beeld