De jeugdcommissie blikt terug en kijkt vooruit

Seizoen 2016/2017 zit erop
De jeugdcommissie sluit het seizoen af met 2 nieuwsberichten.

1. Terugblik op seizoen 2016/2017.
    2. Vooruitkijken naar 2017/2018.

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. We mogen terugkijken op wederom een mooi maar ook enerverend voetbalseizoen binnen onze prachtige voetbalvereniging.
Onze filosofie bij het jeugdvoetbal is:
‘Beter leren voetballen met plezier!’
Als er plezier is gaat: “Het beter leren voetballen’ ook makkelijker”.
Dat zien we gelukkig veel terug op de Kruse Mat.

In de tweede helft van het seizoen hebben we veel hulp gehad van Jordan van Langevelde. Met diverse initiatieven heeft hij het jeugdvoetbal ondersteund met trainingen, trainingsadviezen, het werven van trainers en diverse voetbalclinics.

We zijn trots op onze 3 jeugdkampioenen, JO11-1, M013, MO17.
Dat onze 2 meisjesteams kampioen zijn geworden maakt duidelijk dat meisjesvoetbal een belangrijke plaats heeft in onze vereniging.

Diverse jeugdactiviteiten zijn dit seizoen georganiseerd met de hulp van de leden, ouders en andere vrijwilligers. Diverse voetbalmiddagen, oefenwedstrijden, pietentraining, het Kerstzaalvoetbaltoernooi en de jaarlijkse paasei-actie (opbrengst € 672,00, TOP, dankjewel aan alle verkopers, verkoopsters en de vrijwillige begeleiding).
Ook de slotdag was een hele geslaagde dag! Het was weer genieten bij ouder-kind voetbal en het beachvoetbal. ‘ s Morgens de JO7 tot en met de JO11 en in de middag de overige jeugdteams en senioren. Ook hier zien we weer terug dat meisjes en jongensvoetbal goed samengaat.

Tussen de middag heeft jeugdvoorzitter Peter Paauwe de opbrengst van de sponsorloop bekend gemaakt. Het fantastische bedrag van € 1.829,80. Alle jeugdleden bedankt voor jullie prestatie.
Bakkerij De Gangmaker had speciaal voor VV Kruiningen een aantal hele leuke chocolade schoenen gesponsord. Deze zijn uitgereikt aan de jeugdleden die de beste prestatie (aantal sponsoren, gelopen rondjes en opgehaald bedrag) tijdens de sponsorloop hebben geleverd.
Team JO9-1 heeft als team het meeste geld opgehaald en mag in september een keer naar een wedstrijd van NAC.

De opbrengst van de sponsorloop besteden we ook aan de jeugd. We gaan nieuwe trainingsballen en twee nieuwe doeltjes aanschaffen.

Ook hebben we ieder jeugdlid weer een prachtig VV Kruiningen shirt kunnen geven. Daar zijn we ook ontzettend trots op omdat we bij het 70 jarig bestaan heel veel positieve reacties hebben gehad. Daarom wilden we graag bij het 73 jarig bestaan ook weer zoiets doen. Een speciale dank aan onze sponsoren Vermeij Assurantiën, Kees Hommel en Van Langevelde Handelsmij.
Namens alle jeugd hartstikke bedankt.

Speciaal willen we alle vrijwilligers een woord van dank geven die zich voor deze slotdag, en eigenlijk niet alleen deze dag maar het hele jaar, met verve hebben ingezet! Zonder jullie zouden we er niet zijn!

Volgende week komen we nog met een vooruiblik naar het nieuwe seizoen 2017/2018.

Uiteraard wensen wij iedereen een fijne vakantie en hopen jullie volgend seizoen weer te mogen begroeten op sportpark De Kruse Mat.

De Jeugdcommissie