• Jesse in de States (1)

29 aug 2021
  • Een aantal weken terug schreven we over het vertrek en het ⚽️avontuur van Jesse Bank naar de States.

Jesse en de Kruse Mat💛🖤 hebben een binding. Daarom vinden wij het leuk om, in samenspraak met Jesse, af en toe iets te delen van zijn belevenissen in de United States of America.

Van Jesse kregen we dit weekend zijn eerste ⚽️ervaringen. Hij geeft een inkijkje in zijn nieuwe voetballeven. (Zie de foto’s en filmpjes).
    Hij schrijft dat de eerste weken goed zijn gegaan. Dat het daar elke dag 30+ graden is. Soms trainen ze 2x per dag, maar in ieder geval 1x per dag!

Daarnaast heeft hij nu 3 ⚽️wedstrijden gespeeld waarin hij in de basis stond (1-1 & 1-0 en 2-0 winst)👍💪.

Jesse namens de 💛🖤 vinden we het heel leuk om mee te genieten van je ervaringen en we wensen je veel succes.

En van onze kant laten we je weten dat het team van Marvin zaterdag 2-2 heeft gespeeld tegen Gesta, de huidige club van oud trainer Thomas de Ridder. Doelpuntenmakers Thomas en Lars.
    Het 2e verloor met 3-2 in en van Krabbendijke 2.