• Jenny en Frans Krombeen zwaaien af op de Kruse Mat

  18 jun 2024
 • 🧽 Dat wil zeggen met de schoonmaak van de kantine.

  πŸ‘‰ Heel veel jaren lang hebben ze de kruse kantine schoongemaakt op de maandagmorgen. Eerder dit seizoen gaven ze aan dat ze voelen dat ze wat ouder worden en ze er daarom mee gaan stoppen aan het eind van het seizoen 2023/2024. Dat besluit kunnen we als club alleen maar respecteren.

  πŸ‘‰ Eerst deed Jenny het schoonmaken met Lien Arens. Later toen Lien ziek werd nam Frans het over. Elke maandagmorgen waren ze present voor de club πŸ’›πŸ–€. De ene maandag was ook de andere maandag niet want het kan af en toe ook wel eens goed plakkerig zijn na een voerbalweekend βš½πŸŽ‰ op de Kruse vloer. Nu hebben we tegenwoordig wel een schrobmachine als heel handig hulpmiddel.
  πŸ‘ Aan het eind van de maandagmorgen was de kantine altijd weer spik en span. Tussen het schoonmaken door verzorgden Jenny en Frans de klusploeg ook nog van β˜•.

  πŸ‘‰ Frans onze 🟑clubman⚫ pur sang heeft al heel veel gedaan voor VV Kruiningen. Nog altijd komt hij veel en graag op het sportcomplex, helpt hij mee (klussen) en geniet hij van de derde helft. Tijdens de derde helft gaat hij eerst de bestuurskamer in voor ontvangst van de scheidsrechter en de gasten. Later in de derde helft doet hij fanatiek mee met de terugblik op de wedstrijd van het eerste, mengt zich graag in allerlei gesprekken en geniet vooral van het pilsje🍺. Wij 🟑⚫ hopen dat je dit nog veel jaren kan blijven doen.

  πŸ‘ Jenny super bedankt voor alles.
  Namens alle VV Kruiningenaars 🟑⚫ zeggen we tegen jou en Frans een dikke DANK JE WEL voor alles wat je voor VV Kruiningen hebt gedaan.

  πŸ‘‰ Jullie zullen vast ook begrijpen dat we op zoek zijn naar vervangers van Jenny en Frans voor de kantineschoonmaak op de maandagmorgen. Laat bestuur@vvkruiningen.nl iets weten als je meer informatie wilt of πŸ“ž van de bestuursleden.

  πŸ’›πŸ–€ VV Kruiningen