• JAAAAAA, toch dé kans om de Schelphoekloop te lopen!

    31 dec 2021
  • Helaas zal de 'normale' Schelphoekloop op zaterdag 8 januari geen doorgang mogen vinden en ook de nieuwjaarsreceptie zal op deze dag niet plaatsvinden. Maar op 1 januari zit iedereen toch weer vol met goede voornemens! Eén daarvan is natuurlijk meer/vaker bewegen. Zeker in deze tijd. Dat is de reden dat je tussen zaterdag 1 januari en zaterdag 8 januari de Schelphoekloop kunt lopen op welk moment je ook maar wilt. Dit kan individueel of met z'n tweeen. Er kan ook met meerdere tweetallen gelopen worden, maar dan moeten die tweetallen wel met voldoende afstand van elkaar lopen.

    Wat moet je dan doen? Je gaat tegen het hek voor de "Kruse Mat" staan, je rent (of wandelt) de Schelphoekloop en drukt je stopwatch in. De kleine Schelphoekloop eindigt bij het hek van ons sportpark. Voor de grote Schelphoekloop 'moet' je nog een rondje rond het hoofdveld. Als je terug bij het hek bent stopt de tijd! Voor de exacte routes zie hieronder.

    Je mag je tijd en natuurlijk een leuke bezwete selfie mailen naar bestuur@vvkruiningen.nl. De leukste selfie wordt beloond met een prijs én het elftal met de meeste deelnemers ontvangt (als het weer mag) een schaal hapjes!