J09 en J010

We zijn vanzelfsprekend ontzettend blij met de groei van de jongste jeugd  – J07 t/m  J012 – . Dat geeft naast blijheid ook nieuwe uitdagingen.
Bijvoorbeeld bij de JO10 van Martin van Kesteren.

JO10 speelt 6 tegen 6 en het team bestaat inmiddels uit 13 spelers (7 meisjes 6 jongens). Dat is prachtig maar niet zo praktisch bij een wedstrijd 6 tegen 6.
Daarom hebben we afgelopen zaterdag de JO10 een keer opgesplitst.

Het eerste 6 tal speelde competitie tegen ‘s Heer Arendskerke J0-10-1 en de wissels speelden vriendschappelijk tegen onze JO9-2 van Bianca van Witsen zodat iedereen ook lekker lang kon voetballen. Tussentijds werd er gewisseld.

Het was voor JO10 een leuke wedstrijd. Halverwege de tweede helft stond het nog 3-3, daarna ging het wat minder en werd het 3-11. Het was een mooie oplossing om de wissels tegen de JO9-2 te laten spelen! Iedereen heeft lekker kunnen voetballen en veel plezier gehad! Daar doen we het voor.

Op het andere veld speelde team JO9-1, van leider Ron Zevenbergen, tegen Meto JO9-1 en de VVK’ers scoorden 10x. Ron was ziek en werd deze keer vervangen door good old vader Piet.
Complimenten nog aan JO14 speler Ruben van Vught, die de rol van spelleider op zich nam in deze wedstrijd.

Jo12-1 en JO12-2  hadden geen competitieverplichtingen en hebben zaterdag een onderlinge partij gespeeld 7 tegen 7.

Kortom ondanks de herfstvakantie is er ook door de jongste jeugd lekker gevoetbald op de Kruse Mat.

Komend voorjaar hopen we nog een extra jeugdteam in te zetten. We zijn de verschillende opties aan het onderzoeken. Wellicht kunnen we wel een extra meisjesteam inschrijven.

Jeugdbestuur VV Kruiningen.

Teamfoto jo10