In memoriam Paul Polfliet

Met grote verslagenheid hebben we afscheid moeten nemen van Paul Polfliet.
Hij was een zeer gewaardeerd lid van onze club en van de klusploeg.

Donderdag 7 maart is hij op 71 jarige leeftijd plotseling en veel te vroeg overleden.

Paul is altijd betrokken geweest bij onze club. Zeer actief bij de klusploeg en een fanatiek supporter. Ook haalde hij iedere maand oud papier op voor de club.

Zo rond z’n twintigste is Paul lid geworden van onze vereniging. In z’n actieve voetbalperiode heeft hij bijna alle elftallen doorlopen. Van het tweede tot en met het zesde. Als verdediger stond hij zijn mannetje. Hij was vooral bekend om z’n kop-capaciteiten. Toen hij half de veertig was is Paul gestopt met voetballen.

Binnen de klusploeg was hij een van de vijf vaste maaiers die wekelijks het gras keurig op de gewenste hoogte houdt. Ook was hij een van onze technische mensen binnen de klusploeg.

Als supporter miste hij maar weinig wedstrijden van ons eerste. Met zijn vaste voetbalmaten waren ze bij de uitwedstrijden bijna altijd aanwezig om hun club te steunen. Soms positief en soms mopperend.

Ook was Paul altijd aanwezig bij de derde helft. Onder het genot van een biertje of een glaasje wijn werden de capaciteiten van onze spelers kritisch onder de loep genomen.
De vrolijke noot was bij Paul ook in goede handen.

Wij zijn Paul veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor de club heeft betekend en zullen hem enorm missen.
We wensen  Sois, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.

Bestuur, leden en de klusploeg vv Kruiningen