• Huldiging van ware kampioenen!

  8 jul 2022
 • 28 mei 2022 was een memorabele dag voor V.V. Kruiningen. Het eerste werd die dag kampioen💛🖤 en een huldiging en mooi feest volgden🎊!

  ⚽️Maar er werden die dag meer kampioenen in het zonnetje gezet. De jongens en meiden van de de JO9 waren ook aan de beurt!

  Om 17:00 uur werden de spelers, samen met ouders, broertjes en zusjes, verwacht bij Fietscafé ‘t Spulletje in Waarde. Frank en Sandra hadden een waar feest voor ze in petto!
  Om te beginnen kregen de hoofdrolspelers van de avond, Quinty, Rutger, Mike, Menno, Nora, Lena en Justin, een mooi shirt als aandenken aan het afgelopen seizoen!
  Op het mooie terrein van het Fietscafé konden de spelers hun ei kwijt. Er werd gevoetbald, verstoppertje gedaan en vooral ook genoten met elkaar als team!

  Ondertussen waren Frank en Sandra druk bezig met het voorbereiden van de barbecue! Kosten nog moeite werden gespaard en toen alles klaar stond was er nog maar een ding mogelijk, aanvalllluuuhhhhh!

  Toen iedereen genoeg gegeten had werd het tijd voor het serieuze gedeelte van de avond, de huldiging van de spelers!
  Natuurlijk kon Frank de huldiging zelf doen maar hij had die eer overgelaten aan een bestuurslid van de bekende Belgische voetbalclub RSC Anderlecht. Niet de minste dus!
  Voor iedere speler was er een leuk woordje en een prachtige bijbehorende medaille die de spelers dubbel en dwars verdiend hebben!
  Mike, de geluksvogel, won ook nog een voetbal!
  En ook de ouders werden niet vergeten, zij kregen allemaal een prachtig boeket van Frank en Sandra!

  Na nog lekker wat gedronken en gespeeld te hebben kwam er een einde aan een geslaagde feestavond voor de JO9!

  Nora, Quinty, Justin, Menno, Mike, Lena en Rutger, jullie zijn ware kampioenen! Maar wat mogen jullie ook trots zijn op jullie leiders Frank en Sandra! Zij hebben er samen met jullie een topseizoen van gemaakt met een prachtig feest tot besluit. Hulde!💛🖤⚽️

  Op naar volgend seizoen en een fijne vakantie!