Huib en Ko

Tot onze grote spijt moeten we weer afscheid nemen van  twee (oud) leden en trouwe supporters.
Op 14 juli is Huib Poleij overleden en op 17 juli Ko Bauer.

Zowel de naam Poleij als de naam Bauer zijn onlosmakelijk met onze club verbonden, dat was in het verleden zo en is nu nog steeds zo.

Ko (Kootje) Bauer heeft in z’n jonge jaren zowel in het eerste als in het tweede gespeeld. Gevleugelde uitspraken van Ko waren “goed gezien scheidsrechter”, als de scheids in zijn voordeel floot en “maar scheidrechtertje toch”, als hij tegen Ko floot.  Kortom een markant figuur, bekend op vele velden op Zuid-Beveland. In zijn latere jaren was hij een regelmatig bezoeker op de Kruse Mat als supporter.
Hij genoot dan vooral van zijn kleinzoons Nicky en Lars, spelers van ons eerste.
Wij zijn Ko dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend en wensen Nelly, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.

Huib Poleij, voor de ouderen onder ons Marcel, was in z’n jonge jaren een goede voetballer en heeft jarenlang in het eerste gespeeld.  Nadat hij als voetballer was gestopt heeft hij binnen de club diverse functies bekleed, waaronder o.a. jeugdvoorzitter.
Ook was hij lid van de klusploeg, tot z’n gezondheid dat niet meer toeliet. Ook Huib genoot als supporter van ons eerste. Vooral in de tijd dat Gertjan in het eerste speelde en zeker als we wonnen.
Later genoot hij ook van z’n kleinkinderen “Maud en Niek’ bij de jeugd.
Wij zijn Huib dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend en wensen Ella, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.

Bestuur en leden
vv Kruiningen