• Herfsttips

  6 okt 2021
 • Beste jeugd(spelers) en natuurlijk de ouders,

  De herfst heeft haar intrede gedaan. Een regenachtige periode is begonnen, de temperatuur zakt én het wordt aanzienlijk vroeger donker. Ondanks dat gaan de trainingen bijna altijd door, soms als er minder spelers aanwezig zijn voegen we 2 teams samen, want trainen met 10 spelers is leuker dan trainen met 4 of 5 spelers.

  Als een training wordt afgelast wordt dat via de team-app met jullie gedeeld. Kom ook gewoon trainen als het wat minder weer, de trainers staan ook op deze avonden speciaal voor jullie klaar! Wordt de regen te erg, dan schuilen we in de tribune of kleedkamers. Bij onweer zitten we sowieso binnen.
  Voor de ouders het advies om de kinderen goed te kleden. Trainen in de winterperiode met lange broek en warme kleding, evt. aangevuld met handschoenen en een muts (in de nog koudere periodes) wordt alleen maar geadviseerd.

  Veel kinderen komen op de fiets naar de "Kruse Mat", zet je fiets altijd op slot, want helaas worden er op het sportpark weleens fietsen gestolen. Let daarbij in de winterperiode op dat de verlichting van de fietsen goed in orde is. Niets is zo gevaarlijk als fietsen in het donker zonder verlichting!

  Jeugdbestuur VV Kruiningen