Hellevoetsluis thuis – 20-12-2014 — 0 – 2 – Met verslag

HommelHet “Eerste” moet zaterdag thuis tegen Hellevoetsluis 1,  (13.15  aanwezig…!!!), met de volgende spelers:
Jacco Veerhoek, Jimmy Fens, Wesley Kuijper, Jacko de Keijzer, Jeffrey van Houte, Jeroen Oostdijk, Roman Dek, Ad Lokerse, Lars Steendijk, Yaron Krombeen, Wouter Veerhoek, Lars Heijnsdijk, Johnny Eggebeen, Gertjan van de Pol en Lennard van de Berge.

Trainer  : Nick Corre
Leiders  :  Armand Dek & Martin Poleij
Vlagger  : Armand Dek
Verzorger : John van Hulst

Wedstrijdbal van Kees Hommel

Zo het laatste wedstrijdverslag van het jaartal 2014.
Na de 0-3 winst van vorige week op Smerdiek, vandaag de inhaal wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst Hellevoetsluis.
We moesten met een aangepast formatie aantreden  ( Matthijs en Thomas  moesten een Engelse derby gaan aanschouwen en Robin K moest werken).
Met de volgende spelers moesten we het klusje klaren: Jacco, Lars H, Ad, Jimmy, Jeroen, Lennard, Gertjan, Lars S, Jeffrey, Wouter, Jacko ( het kwastje).  Yaron, Wesley en Roman begonnen op de bank.
Er stond een straffe wind haaks op het veld  en we wisten dat het een zware partij zou worden, dus dat werd met 14 man de mouwen opstropen en werken voor elkaar.
Hellevoetsluis begon goed (Het is niet voor niets dat die mannen bovenin meespelen.), maar echt kansen kregen  ze niet. Wij straf verdedigen en hopen op een goeie counter en na 20 minuten kwam de eerste echt goeie kans  van de wedstrijd  Jacko( het kwastje) ging op rechts goed door en kwam oog in oog met de doelman , maar in plaats de bal op links te geven op de meegelopen Wouter koos hij er voor om zelf voor het succes te gaan en stuitte op de doelman. Hierna probeerde Hellevoetsluis door te drukken maar Jacco Veerhoek had een paar goede reddingen. Het zag er naar uit dat we de rust zouden gaan halen met een brillenstand, maar toen kwam er een corner. Wij gingen staan zoals soldaten  met een missie mee hadden gekregen van de bevelhebber,  maar de tegenstander was slim en de goed voetballende nummer 10 kwam bij de eerste paal op een indraaiende corner en knikte netjes binnen. Een doffe dreun zo vlak voor rust. In de rust een paar omzettingen vanwege blessureleed. Roman kwam er  in voor Jacko en Wesley voor Jeffrey. Vol goede moed begonnen we aan de 2de helft want het was maar 0-1 en wie weet!!! Er gebeuren wel vaker mooie dingen op de Kruse Mat. Maar helaas in de 50ste  minuut kwam na slordig uitverdedigen de bal op een meter of 20 van de goal uit een kluts voor de voeten van  een speler van Hellevoet terecht en schoot genadeloos de 0-2 tegen de touwen. Daarmee was gelijk de wedstrijd gespeeld. Wij waren niet bij machten om nog iets te forceren en Hellevoetsluis vond het wel best, dus zij gaan als winterkampioen de feestdagen tegemoet.
Nu zo op de helft van de competitie staan we op een 9de plek met 16 punten, de 2de seizoenshelft wordt nog wel  zwaar maar we blijven is ons eigen kunnen geloven.
We hopen dat iedereen volgend jaar weer langs  de lijn staat om ons weer aan te moedigen, want we zullen het nodig hebben en er is niets mooiers dan mensen langs de lijn te zien met een geel zwart hart.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe en alvast een gezond en sportief 2015.
Forza Kruiningen