• Grote drukte op een bijna witte "Kruse Mat"

  30 jan 2021
 • Na weken van 'normale partijspelen' werd er vandaag gekozen voor een ander soort partijvormen. Op veld 2 werden JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, MO11, JO12 en JO13 uitgedaagd om per team speciale partij-vormen te spelen. Er waren 6 onderdelen, veelal partijvormen; 4 tegen 4 Chinees voetbal (2 doelen met de rug tegen elkaar aan), 1 tegen 1 op 2 goals, 4 tegen 4 met grote doelen, 4 tegen 4 met 4 doelen in een ruit-vorm, een 2 tegen 2 tegen toernooi op 2 veldjes en we konden penaltyschieten op de keeper van het 1e elftal!

  Ondanks de winterse omstandigheden was het lekker druk op veld 2 en werd er fanatiek gespeeld! De spelers van JO7 en JO8 hadden nog wel enkele lastige vragen verzonnen voor de keeper van Kruiningen 1. Zo vroeg Justin Mostert aan keeper Mark; Hoe heb je leren duiken (het was een goede vraag geweest voor quizmaster Peter van der Borgt). Na enige aarzeling besloot Mark de waarheid te vertellen: "ik hield erg van zwemmen en de duikplank vond het ik het leukst, dus zo heb ik leren duiken. Later probeerde ik dit ook op het voetbalveld en eigenlijk hield ik best veel ballen tegen". Een gouden tip voor al onze jeugdkeepers!

  Natuurlijk goed om ook weer te vermelden was dat Krijn Saman, William van de Velde, Arno van den Berge, Martin van Kesteren, Chris Paauwe, Lucas Paauwe, Owen Kole, Jasper Oudejans, Dylan de Moor, Przemek Klonowoski, Bianca van Witsen, Wendy de Vilder, Corine Poleij en Chantal Molendijk allemaal bereid waren om ons te helpen. Daarnaast kregen we hulp uit onverwachte hoek; Deveny Dunnes, CIOS-studente wonende in Kruiningen en actief zwemster bij zwemvereniging Zeelandia kwam ons helpen. Zij was vrijdagavond ook al actief bij het oud papier! Bedankt voor jullie hulp allemaal!

  Op het 1e veld speelde meiden van MO13 en MO17 o.l.v. Peter Schuitert en Dinant Bauer een 4 tegen 4 toernooi gevolgd door een grote van partij van 9 tegen 9. Ook zij waren weer lekker fanatiek bezig. 's Middags namen de spelers van JO15 en JO17 de strijd met en tegen elkaar op.

  Naast alle activiteiten op het veld ging de facelift van de "Kruse Mat" vrolijk verder. Nadat afgelopen week Molendijk Hovenier en Bestrating het sportpark behoorlijk heeft verfraaid werd nu de verlichting aangebracht o.l.v. Arno Poleij, Harry de Moor en Ewout Dek. Het wordt echt prachtig. Stel je voor dat we over een aantal maanden weer mogen gaan voetballen!!

 • Foto's