F2 sluit competitie af als 3e; een verslag van een seizoen

F2-slotTeam F2 bestaat uit 8 jongens en 2 meisjes van 6 tot en met 8 jaar. Allen voor het eerste jaar in de F pupillen.
Het is een leuke groep, samen hebben ze veel plezier en altijd 2x trainen.

In de najaarscompetitie kwamen we, voor wat het waard is, qua resultaten nog wat tekort. We verloren, op 1 gelijkspel na, alle wedstrijden. De lol was er zeker wel maar een keertje winnen zou best leuk zijn. Een klasje lager in de voorjaarscompetitie ging het beter. Al was de eerste wedstrijd tegen Luctor thuis nog een 10-2 verliespartij. Oeps zou het dezelfde kant op gaan. Achteraf was dit wel het omslagpunt. Er werd daarna gewonnen van Lebo 2x, Westhoek, Luctor, Kloetinge en Wolfaartsdijk. Verloren tegen Westhoek en Kloetinge. Kloetinge was de beste ploeg en werd ook kampioen. De afsluiter van het seizoen was tegen Wolfaartsdijk en werd een 9-6 overwinning. Zoals het de laatste wedstrijden continue ging werd het lied ‘we gaan een feestje bouwen en I want a Gummy Bear’ ondersteund met buikschuivers en een zakje snoep uit de doos van Chantal. Dat deed wonderen!

Afgelopen maanden hebben we ook een aantal oefenwedstrijden gespeeld tegen o.a. Yerseke F2 en Wemeldinge F2, die we wonnen. En op 15 mei hebben we nog een leuk toernooi gespeeld in Yerseke. Ook daar zijn we derde geworden met 1 winst, 1 gelijk en 2x verloren.

We hebben een mooi groepje en het is ook heel goed geregeld bij ons met heel betrokken ouders. Onze rots in de branding, noem ze onze algemeen directeur, is Chantal Molendijk. Ze is ook samen met haar man Frank de hoofdsponsor van de tenues van F2 en F3.  Verder zijn Arno Poleij, Wim Zuijddijk, Ramon Vollebregt en Gertjan Poleij de trainers.

De toppertjes zijn:

Alican Karatas…na een sabbatical weer als diepe spits actief in het team.

Nick Paauwe…een dribbelaar met onnavolgbare acties.

Niek Poleij…een tovenaar met een neusje voor het doel.

Anouk Bauer…de bewaakster van het fort, de schrik van elke aanvaller.

Chloe Vollebregt…met haar paardenstaart de koningin van het middenveld.

Jaymie Nuis…van alle markten thuis, overal inzetbaar.

Luuk Zuijddijk…een rots in de branding niet te passeren.

Chai Dieleman…acties en scoren, dat is zijn specialiteit.

Fabian Molendijk…een clown en acrobaat tegelijk, kortom een entertainer.

Timo Poleij…solide, kalm en pijlsnel met de bal aan de voet.

Jongens en meisjes bedankt voor het leuke seizoen!

De begeleiding.