• Evenementencommissie

4 jul 2022
  • We kijken terug op een prachtig 🟡⚫️⚽️seizoen. Onze vrijwilligers hebben daar ook een heel groot aandeel in gehad 👏👍, want er zijn weer hele leuke ⚽️activiteiten georganiseerd door een actieve evenementencommissie👌

We zijn weer al druk bezig met volgend seizoen. Jimmy 💛🖤 Fens wordt trainer / leider van het 2e. Papa Jim kan niet alles en stopt met de evenementencommissie.

👉 Daarom zoeken we jou! Want ook volgend seizoen willen we weer een mossel⚽️middag, nieuwjaarsreceptie, een slotdag en nog 1 of 2 andere leuke activiteiten organiseren.

👉 Kortom wie wil de evenementencommissie versterken? En vorm jij samen met Joyce, Robbert, Lotte, Naomi een superteam.

👉 We zoeken ook nog mensen die in de kantine willen werken op zaterdag. Het is niet elke week en je ontvangt hiervoor een vergoeding.

Delen vinden we fijn.💛🖤

Laat het ons weten via een mailtje naar
    Bestuur@vvkruiningen.nl of contact de bestuursleden.