Even voorstellen; Marly van MB1

MarlyHallo,

Mijn naam is Marly van Hoepen, ik ben 24 jaar en ben sinds begin november 2014 weer actief bij VV Kruiningen. Ik train de Meiden B1, een gezellig en talentvol team.

Mijn voetbalverleden:
In 2002 ben ik gestart met voetballen bij de D-pupillen van VV Kruiningen. Al vrij snel werd er een Meiden B team opgericht, hier werd ik de jongste speelster. Bij dit team heb ik gespeeld t/m 2009, daarna ben ik gaan voetballen bij Dames S.V. Robur. Aan het einde van het seizoen 2010-2011 ben ik gestopt met voetballen vanwege knie-klachten.

Mijn 3 leukste voetbalmomenten:
– Een top trainer, Ko van Langevelde, door hem werd het voetbal-plezier nog groter. Naast het voetballen regelde hij o.a. trainingspakken, een tv ploeg en een eigen toernooi voor ons!
– Enkele trainingen en wedstrijden mogen spelen voor het Zeeuwse elftal.
– Twee keer kampioen mogen worden in het Damesvoetbal (met natuurlijk de bijbehorende feestjes en gezelligheid) en een tweede plek voor de beker.

Naast het voetballen:
Mijn andere hobby’s zijn o.a.: lezen, koken en wandelen. Ik werk bij Roompot Vakanties, in mijn functie ben ik mede verantwoordelijk voor het opstellen van managementrapportages en het functioneren van diverse systemen in Horeca en Retail van de Nederlandse en Duitse vakantieparken.

Verwachtingen:
Ik hoop dat de B meiden dit seizoen mooi af kunnen sluiten. De competitie is pittig, we trainen hard, maar boven alles moet het gezellig zijn!

Sportieve en enthousiaste groeten,

Marly