Thuis Domburg ; gewonnen met 2 – 0; blijven in Derde Klas !!!!!

Amy BauerJeugdspeelster van de week is  Amy Bauer, speelt bij E2

De wedstrijdbal kregen we van Corina van Houte en Sjaak de Winter.

Kruiningse spelers en de Staf zijn:

Mark Koster, Jeffrey van Houte, Gertjan vd Pol, Lars Steendijk, Lars Heijnsdijk, Robin Krijger, Yaron Krombeen, Steffan van Houte, Ad Lokerse, Matthijs van Liere, Wesley Kuijper, Jimmy Fens, Myron Sinke en Thomas Paauwe.
Trainer : Will Raats
Leiders : Armand Dek & Martin Poleij
Vlagger : Peter Rikkers
Verzorger : John van Hulst

Het blijft ongemeen spannend.

Domburg zou ook nog de na-competitie kunnen ontlopen, als ……………etc. etc.
De theorieën vliegen alle kanten op,
De meest simpele oplossing voor Kruiningen; WINNEN zaterdag thuis tegen Domburg. En Veere moet thuis tegen Seroos, en die moeten winnen want anders wordt Yerse kampioen als ze winnen, uit van degradant MZVC.
Leuk einde van de competitie
, kom aanmoedigen, met spandoeken en allerlei andere zaken.
Maar, houd het op z’n Krunings, met respect voor de tegenstander en al dat soort normale omgangsvormen.
2016Welkom voetballers, supporters en iedereen, welkom als gast op de Kruse Mat.
Zou trouwens wel leuk zijn als Yerse kampioen wordt, een Reimerswaalse club. En ja, dan even geen Stationsderby, of toch?
Doen we dat gewoon een keertje Vriendschappelijk.
Wel in Kruiningen natuurlijk, want het station heet wel Kruiningen-Yerseke, en niet andersom.