Eindhoven – Kruiningen 29 juli

De FC Eindhoven voetbalt op de Kruse Mat!eindhovenposter
Op 29 juli te beginnen om 19.00 uur.
Tegen Kruiningen.

www.fc-eindhoven.nl

Weer al een Kruinings voetbalfeest!

We zijn er klaar voor

Vrijdag 25 juli heeft de klusploeg ons sportcomplex De Kruse Mat helemaal gereed gemaakt voor FC Eindhoven
Het veld ligt er perfect bij
Tribune is geverfd. Borden zijn schoongemaakt.
De bankjes zijn geel-zwart geverfd.
De serre is schoongespoten.

Klasse VV Kruiningen

PERSBERICHT

De voetbalvereniging Kruiningen bestaat dit jaar 70 jaar. Dat werd al gevierd op 10 april toen beroemde PSV-ers als Zoet, Wijnaldum, Rekik en Willems de Kruiningse jeugd een lesje voetballen kwamen geven. Op 7 juni was er een reünie met voetbalwedstrijden tussen teams van toen en nu.
Het slotevenement vindt plaats op dinsdag 29 juli om 19.00 uur
Dan speelt Kruiningen 1 tegen Eindhoven 1. Eindhoven heeft  een tweedaagse trip naar Zeeland en combineert de wedstrijd tegen Kruiningen met het Zeeuwse uitje. Er wordt overnacht  Burgh Haamstede. Vóór de wedstrijd tegen Kruiningen wordt er getraind in de Schouwse bossen en op strand. ’s Avonds om 19.00 uur dan de wedstrijd tegen Kruiningen op de Kruse Mat. Woensdagmiddag eindigt het Zeeuwse uitstapje  met een vistripje vanuit Yerseke.

Eindhoven komt  met de voltallige selectie. Dertig spelers in totaal. Jean Paul de Jong is trainer. Het is het één na laatste oefenduel voor aanvang van de competitie, dus niet zo maar een potje maar een echt belangrijke wedstrijd. De laatste basisplaatsen moeten nog worden verdeeld.

Meer info:

Dick van de Linde Bestuurslid tel. 06-21891014 en/of Johan van Velzen tel. 06-51731511 www.vvkruiningen.nl