Een wat andere training van JO15-1

KrijnWoensdagavond 28 september speelde  ‘Team Krijn Saman’ dat samengesteld is met voetballers uit Kruiningen die (nog) geen lid zijn van VV Kruiningen heel verdienstelijk met 5-5 gelijk tegen de JO15-1 van Diederik Noordam en Robin Arens.

In het praatje vooraf aan de wedstrijd legde Krijn de jongens uit dat het in deze wedstrijd vooral gaat om plezier hebben, want onze filosofie bij het jeugdvoetbal is: beter leren voetballen met plezier.

In een leuke wedstrijd onder leiding van Peter Rikkers konden de toeschouwers ook nog genieten van een aantal hele mooie doelpunten van beide ploegen. Na afloop heeft Krijn een aantal jongens uitgenodigd om een paar keer mee te trainen met zijn eigen JO17-1. Als vereniging zijn we blij met deze positieve ontwikkelingen in het Kruiningse.

Ben je nog geen lid van een voetbalclub? Kom bij ons trainen en wedstrijden spelen. Vanaf 5 jaar kun je bij ons voetballen. Jongens en meisjes zijn van harte welkom.

Zonder respect geen voetbal!