Een super verrassingsfeest voor de mini’s

 

Mfeestje3De moeders van de mini’s hebben woensdagavond 13 mei een verrassingsfeest voor onze 20 mini’s georganiseerd. Het werd een heel leuk en gezellig feest. De grote animator was de moeder van Marlo, Monique de Koning, die begin april met het idee kwam iets te organiseren voor de mini’s.
Haar enthousiasme sloeg over op de andere moeders. De ideeën werden uitgewerkt, een programma werd opgesteld en alle mini’s kregen een persoonlijke uitnodiging.

Afgelopen woensdag was het zover. Eind van de middag werd de kantine al versierd door Corine Poleij, Chantal Molendijk en Monique. Het lekkere weer was een welkome aanvulling op het feest.Mfeestje4

Vanaf 18.30 uur konden de kinderen eerst drinken halen uit de ranjafontein en Corine had frietjes met frikandel of kroket of kaassoufflé gemaakt.

Na het eten konden ze spelletjes doen zoals zaklopen, water overbrengen, skippyballen, en ballengooien. Aline Vreeswijk, Nicolle Paauwe, Audrey Vollebregt, Sarah Alberto en Taroena de Ruijsscher zorgden voor de begeleiding. Maar dat was nog niet alles want Lisette Wagenaar schminkte de kinderen en Tanja Zuijddijk verzorgde glittertattoo ‘s voor iedereen.

Mfeestje1Tussendoor was er ook nog popcorn van Chantal en een suikerspin van Monique.Mfeestje2

Kortom moeders. Het was perfect!! Een groot compliment voor jullie. Allemaal heel hartelijk bedankt.
De vaders van de mini’s  Mfeestje5Mfeestje6
Mfeestje7