Een 65 jarige🎉🟨⬛️ vrijwilliger.Ā

Zonder vrijwilligers geen VVK. Ook in deze voetballoze periode zijn er nog heel veel actief. Afgelopen vrijdag berichten we trots de verrichtingen van de vrijdagmiddagklusploeg terwijl de veldsproeiploeg al weer enkele weken actief is met het besproeien van het veld.

Vandaag wordt 1 van onze vrijwilligers 65 jaarĀ 🎉. Het is niet de eerste de beste want het is voorzitter Jaap. Naast voorzitter is hij ook scheidsrechter, barmedewerker, assistent voorraadbeheerder, oud papierhulp, sponsor aantrekker en doet hij nog vele andere clubtaken. Als eigenaar vanĀ Van LangeveldeĀ Handelsmaatschappij (JaVaLa) ondersteunt hij VV Kruiningen ook met hulpĀ 🚜Ā bij het ophalen van het oudpapier. Tijdens het 75 jarig bestaan feest heeft hij zeer terecht de gouden waarderingsspeld van de KNVB ontvangen.

En net als vele andere VVK supporters mist JapiĀ 🧅Ā deĀ ⚽️zaterdag om op zaterdagmiddag fanatiek zijnĀ ⚽️club aan te moedigen. De spelers, scheids en grens krijgen dan wel eens een complimentje teveel😉.
Ook hetĀ 🍺Ā drinken in de kantine tijdens de 3e helft zit er nu niet in maar Jaap is alweer volop bezig met het volgend seizoen vanĀ 🟨⬛️. Enkele weken terug was hij druk met restant kantinevoorraad, vorige week was hij blij dat de jeugdtrainingen weer opgestart werden op de Kruse Mat om er vervolgens achteraan te roepen en ā€˜nu zorgen dat we de begroting rondkrijgenā€™Ā  en ā€˜weer oud papier kunnen ophalenĀ 💪ā€™.Ā  Kortom ook in Coronatijd is deze vrijwilliger heel met VV Kruiningen bezig.

Jaap van Langevelde, vrijwilliger met een dubbelĀ 💛🖤Ā hart, van harte gefeliciteerdĀ 🎉Ā en we wensen jou nog vele jaren in goede gezondheid met Miriam en als trotse vader en opa van jeĀ 🟨⬛️Ā kroost.
Groeten van al jeĀ 🟨⬛️Ā vrienden.