• Dit was het weekend van 4 mei

  5 mei 2024
 • ...vanuit de ogen van de supporters🟡⚫

  Het eerste speelde thuis tegen Apollo’69. Het werd 2-2, 5-5 had ook gekund.
  Supporters van Apollo vonden dat ze 3 punten hadden verdiend. Supporters van 🟡⚫ ook.

  Langs de lijn was de wedstrijd, ondanks de regen, vermakelijk om te zien. De 🟡⚫ supporters vonden dat de 3 punten op de Kruse Mat hadden kunnen blijven als we bij de tegengoals een stuk alerter waren geweest en het vizier iets scherper stond afgesteld (2x lat, 4x net naast, 2 x een scrimmage).

  De 🟡⚫ supporters zagen ook een absolute beauty, nee een wereldgoal van Stef Dane. Het Kruse doelpunt van het jaar 🏆.
  Of zijn er supporters die hier anders over denken?

  ⚽ En verder waren we blij dat we de senioren supporters Bauer weer zagen langs de lijn na een operatie en een valpartij.
  ⚽ We 🟡⚫ feliciteren vandaag supporter Rita Kole met haar verjaardag 🎉
  ⚽ supporter Peter van de Borgt komt ook altijd graag naar zijn 🟡⚫ clubje kijken. Bij sommige supporters gaat dat in stilte. Bij Borgt staat zijn stappenteller en zijn mond geen moment stil. Hij loopt het veld rond en maakt continue contact met vele Kruse supporters over wat hij ziet tussen de 4 lijnen. Tussendoor liet hij zich ook nog heel kritisch over het Amsterdamse voetbal. Als zijn verhuis achter de rug is zullen we hem weer eens warm maken voor de Kruse kwis.

  De supporters zagen in de eerste helft ook nog een doelpunt dat geen doelpunt was, dit werd eerst wel geteld maar ook zonder VAR kwamen de teams eruit dat dit doelpunt niet geteld mocht worden
  🤔 Overigens. Een gat in het zijnet? Hoe kan dat op de Kruse Mat? Dat leverde nog een mooie discussie op langs de lijn. Wie is er van de doelnetten?
  De immer geprezen klusploeg toch? Nee, de kanjers van de klusploeg waren duidelijk. Daar zijn wij niet van!!! In ieder geval heeft Prikkers een ty-rap gehaald en het net dichtgemaakt zodat de wedstrijd verder kon.

  De zware staf van t eerste 🟡⚫ was zaterdag geminimaliseerd want Kees en Hans waren afwezig. Kees beterschap 💐🍀 we hopen je weer snel te zien op de Kruse Mat. Hans was op vakantie.

  De supporters 🟡⚫ genoten na afloop van het punt in de kantine. De meeste supporters hebben hun vaste 3e helft stek. Ze zitten aan de de stamtafel, de ronde tafel, of staan op het terras. Deze keer geen verloting want de JAVALA’s hadden 🟡⚫ vrijaf.

  Het derde ging thuis onderuit tegen Rilland maar het borgde de bezetting in de kantine want het eerste ging uit eten.

  🤜 Zonder vrijwilligers geen ⚽, zonder supporters kun je net zo goed stoppen met voetbal⚽

  We zijn blij met de 🟡⚫ supporters

  VV Kruiningen 💛🖤