Kruse Mat

KruseMatKruse Mat Is de naam van ons Voetbalveldencomplex.

Sneeuw : afgelast    winter kruse mat

Het complex bestaat uit één verlicht speelveld – veld 2 – en een verlicht trainingsveld.
Het hoofdveld heeft geen verlichting, maar wel een fraaie tribune. Er zijn vier kleedlokalen.

En natuurlijk is er een Clubhuis en zelfs een Kids Corner. Het Clubhuis heeft een fraai overdekt terras. Aangelegd voor o.a. de rokers, want in het Clubhuis wordt er natuurlijk niet gerookt. En alleen in de kantine en op het terras mag alcholische drank genuttigd worden.

Een Klusploeg onderhoudt het hele complex. Dat is een heel karwei. Iedere maandagmorgen is de Klusploeg actief en op één vrijdagmiddag in de maand. Zo nodig is er extra inzet, bijvoorbeeld bladeren vegen in de herfst.
Om het veld in droge perioden in goede conditie te houden is er een sproeiapparaat. De voetbalvereniging huurt de Kruse Mat van de gemeente Reimerswaal. En is de enige gebruiker.

Er is een “Fietsenhok” verlicht en wel !! Alleen daar mogen fietsen staan, nergens anders. Op en rond de velden wordt er natuurlijk niet gefietst. Gevaarlijk en niet prettig voor publiek en spelende kinderen.

Goed complex, dat van de vv Kruiningen, maak er ook goed gebruik van. Met Respect.

Kunstregen