Sociale vaardigheden
Voetbal is meer dan tegen een balletje trappen.Voetbal is vooral met anderen samen iets doen, in een team samen iets zien te bereiken. Voetbal is ook leiding accepteren, je aan de regels houden, de tegenstander respecteren. Samen een overwinning vieren en samen een verlies verwerken. Voetbal is dus ook, vooral voor de jeugd, sociale vaardigheden ontwikkelen. De jeugdcommissie, leiders en trainers van de jeugd zijn zich dat bewust. Een Jeugdreglement staat bij de Downloads.

Laten wij bij iedere wedstrijd weer bedenken dat het gewoon om voetbal gaat. Gewoon lekker een potje voetballen, onder leiding van scheids- en grensrechters. Voetbal is emotie, dat mag. Maar laten wij als vv Kruiningen altijd sportief blijven en alle agressie in en om het veld uitbannen.

respect

En natuurlijk heeft de vereniging ook Statuten.
Klik hier

De Voetbalvereniging Kruiningen is natuurlijk lid van de KNVB.
De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond.
Meer info over de KNVB?  Klik hier