“De regen mocht de pret niet drukken”

Vanaf 7.45 uur kwamen de slaperige koppies binnengedruppeld voor het vroege vogel-toernooi. Maar ondanks het tijdstip en de slaperig koppies waren we om 8.15 uur alweer gestart met het vroege vogeltoernooi!
De JO7 en JO9 gingen in een mixtoernooi de strijd met elkaar aan, maar zij kregen allemaal een speler van het 1e elftal erbij!
De JO11 en de MO11 hanteerde hetzelfde principe. In 2 poules van 5 werd er gestreden om de punten. Het team wat niet speelde mocht lekker ontbijten!
Ondanks een natte start, zagen we top-voetbal op deze deze vroege ochtend. Na deze 2 mixtoernooitjes volgde het kontje knallen! Alle spelers kregen 3 pogingen om de billen van een 1e-elftal speler te schieten! Dat was leuk en lachen!
Maar uiteindelijk ging het om die ene écht belangrijke wedstrijd, de traditionele ouder-kind-wedstrijd. Een wedstrijd waar iedere speler allang naar uitkeek. Zeker omdat die ouders een heel seizoen commentaar leveren langs de lijn, maar als ze het dan écht mogen laten zien dan geven ze niet thuis. Alle jeugdteams hebben van de ouders gewonnen!!
Na een lekkere suikerspin, slush puppy of popcorn gingen onze jongste talenten weer naar huis.

Aan het einde van de ochtend was het de beurt aan de oudere jeugd, J013 J015 en M015. Ook deze teams hebben een mixtoernooitje gespeeld.

Rond 15.00 uur was het de beurt aan de J017 en de senioren voor een beach-voetvolley-toernooi. Voor de nieuwe kleedkamers was strand aangelegd door en gesponsord door de Hoondert Groep (Sjaak Weststrate) met hulp van Gertjan van der Pol. Er waren 2 netten opgehangen. Leuk om een keer op deze manier het seizoen af te sluiten. Zien we op het veld wel eens boerenkool-voetbal op de beach waren de technische hoogstandjes om van te smullen. Een meeslepend toernooi met maar liefst 12 teams kende eigenlijk alleen maar winnaars. Zelfs de stevige regenbui halverwege mocht de pret niet drukken!

Natuurlijk willen we iedereen die bijgedragen heeft aan deze slotdag ontzettend bedanken. Ook de bijdrage van de 1e elftal spelers wordt zeer gewaardeerd! Volgend jaar hopelijk weer.
Daarnaast willen we ook de leiders en trainers weer ontzettend bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen! BEDANKT!

Geniet van de zomer en we zien iedereen in het nieuwe voetbalseizoen graag weer fit en gezond terug!

Foto’s:

Serie 1 Klik HIER